F Ljetni komadi iz Aldo kolekcije na fenomenalnim popustima! - Totally Glamourous

Ljetni komadi iz Aldo kolekcije na fenomenalnim popustima!


Ljetnu garderobu poput lepršavih haljina, lanenih hlača i suknji, teško je zamisliti bez atraktivne obuće i modnih dodataka, a ljeti su to najčešće lagani i prozračni modeli poput sandala, natikača i espadrila koje odlično funkcioniraju s torbama i nakitom nešto jačeg kolorita. Kako biste ovog ljeta slagali najbolje kombinacije u Aldo poslovnicama u Zagrebu, Splitu i Rijeci kao i na službenom Aldo web shopu na Finalnoj akciji pronaći ćete odlične ljetne komade iz kolekcije proljeće/ljeto s popustima do čak 50%. U muškom i ženskom dijelu kolekcije po sniženim cijenama čekaju vas raznovrsni modeli tenisica za svaki dan, sandale i natikače te obuća i modni dodaci za posebne prigode. 

Ravna obuća za svaki dan 

S obzirom na to da obavljanje dnevnih obaveza iziskuje nošenje komfornih i laganih modela, u tim trenucima najbolji odabir su ravne cipele. Iako muškarci najčešće biraju nositi tenisice, zbog visokih ljetnih temperatura bolja opcija su ipak otvoreniji i prozračniji modeli poput natikača, sandala i mokasina. U sniženom ženskom dijelu kolekcije pronaći ćete nekoliko takvih modela, od onih neutralnih do onih jarkih, a apsolutni must have ove sezone je ženska obuća debelog potplata. Muškarci koji traže atraktivnu, a komfornu obuću za svakodnevne obaveze i posao, svog favorita pronaći će među sniženim modelima tenisica. 
Cipele za sve prigode 

Na Finalnoj akciji u Aldu čeka vas i veliki izbor ženskih cipela na petu i sandala kao i elegantnih formalnih i neformalnih modela za muškarce. Idealan odabir za dnevne ležerne kombinacije, ali i one poslovne su šarmantne natikače i sandale s blok petom. Oni koji traže nešto atraktivnije modele na višu petu neće moći odoljeti ni upečatljivim modelima sandala na vezanje, a ni retro platformama koje su ove sezone iznimno popularne među trendsetterima. Muškarce koji cijene jednostavan, decentan stil oduševit će ponuda svečanih cipela poput cipela na vezanje i kopčanje koji odlično funkcioniraju u kombinaciji s elegantnijom garderobom poput odijela i košulja. 


Torbe za svačiji ukus 

Razočarati vas neće ni asortiman modnih dodataka, a po sniženim cijenama pronaći ćete velike i crossbody modele za svaki dan, mini torbe za večernje izlaske i svečane prigode te muške torbe i ruksake. Iako su mikro torbice u trendu, još uvijek su izrazito popularne i velike torbe koje su idealan odabir za posao jer su praktične i funkcionalne, a u njih vam stane sve što vam je potrebno. U Aldo kolekciji čeka vas i šarolik izbor boja i detalja, a uz torbe, teško je ne primijetiti i liniju besprijekornog ženskog nakita koji će do kraja usavršiti svaku vašu kombinaciju – bilo da se radi o dnevnom, večernjem ili svečanom looku! 

Snižene ljetne modele obuće i modnih dodataka iz Aldo kolekcije proljeće/ljeto potražite na Finalnoj akciji u svim Aldo poslovnicama u Zagrebu, Splitu i Rijeci kao i na službenom Aldo web shopu!

CONVERSATION