F Mirjana Mikulec potpisuje projekt šarmantnog make-up studija - Totally Glamourous

Mirjana Mikulec potpisuje projekt šarmantnog make-up studija


Zavirite u šarmantan make-up studio u centru Zagreba 

Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec potpisuje projekt šarmantnog make-up studija Rosemarie u centru Zagreba koji vodi njena dugogodišnja make-up artistica Iva Dujić.

Novootvoreni salon dvoetažno je make-up carstvo male kvadrature kojim dominira pastelna ružičasta boja. Iva Dujić, kako nam otkriva, obožava ovu nijansu i usprkos odgovaranju na koje je naišla sa svih strana, odlučila je da će upravo ova nijansa biti dominantna u njenom poslovnom prostoru. 

“Obožavam ružičastu, vedra je, ženstvena, nježna, a opet odvažna i hrabra. Odmalena je obožavam i ovo je morala biti boja mog studija, no sama ipak ne bih mogla urediti svoj prostor pa sam to prepustila Mirjaninom arhitektonskom studiju.” – kaže nam Iva koja je dugo skupljala inspiraciju na društvenim mrežama, imala jasnu viziju i definirane želje, a upravo to je Mirjani Mikulec olakšalo posao, kao I činjenica da se već dugo poznaju. 


“Super je kad vam klijent dođe s određenim smjernicama, željama i idejama, to uvijek olakša kreativni proces, a još je bolje kada tu osobu stvarno i poznajete. Iva je odlična vizažistica i kada mi je potreban profesionalan make up, predajem se njoj u ruke, tako da mi je jako drago što je ona ovaj projekt bez razmišljanja povjerila mom studiju.” – govori nam Mirjana Mikulec te dodaje da je iz prostora stvarno izvučen maksimum. 

“Salon je male kvadrature, ima manje od 27 kvadrata, a vrlo visokih stropova pa smo ga “razbili” galerijom i tako dobili dodatni prostor od 6 četvorna metra. Iako je prostor otvorenog tipa, pojedine smo zone odvojili zavjesama od baršuna kojima se prema potrebi funkcionalne jedinice odvajaju”, zaključuje Mirjana. 


Iva je pak prezadovoljna izgledom svog novog salona i dodaje da su reakcije klijentica pozitivne. “Bilo mi je jako važno da prostor odražava moj karakter, a opet da se klijenti osjećaju udobno i na neki način kao doma. Upravo u tom pogledu spajanja profesionalnog dojma i dojma da ste kod kuće mogu zahvaliti Mirjani i njenom studiju.” – ističe Iva.

CONVERSATION