F SkyShowtime otkriva impresivnu ponudu koja stiže tijekom 2024. i kasnije - Totally Glamourous

SkyShowtime otkriva impresivnu ponudu koja stiže tijekom 2024. i kasnije

Upravo najavljene originalne serije usluge SkyShowtime uključuju dokumentarni film o sportskoj legendi: Schmeichel

Nove i ekskluzivne serije koje će se prikazivati na usluzi uključuju Landman Taylora Sheridana i Christiana Wallacea, u kojoj glavne uloge igraju Billy Bob Thornton i Demi Moore i The Day of the Jackal, čiji su glavni protagonisti Eddie Redmayne i Lashana Lynch

S novim sezonama vraćaju se i hit-serije Frasier (S2), Poker Face (S2), Lioness (S2), Tulsa King (S2) i Yellowstone (S5B)

SkyShowtime će također obogatiti svoju impresivnu ponudu najpopularnijih filmova među kojima su Bob Marley: One Love, Opasne djevojke, Patke selice i The Holdovers, nominiran za nagradu Oscar® u kategoriji najboljeg filma.

SkyShowtime je danas najavio svoju ponudu nove i ekskluzivne zabave koja će biti dostupna tijekom 2024. i kasnije.

Kao ekskluzivan dom najboljih novih serija iz studija Paramount, NBC Universal i Sky Studios, SkyShowtime je potvrdio niz naslova s proslavljenim zvijezdama koji će biti dostupni pretplatnicima kasnije ove godine.

SkyShowtime je proširio ponudu dokumentarnih filmova s originalnim naslovom Schmeichel, nastalim u koprodukciji SkyShowtime Original. Nogometni div Peter Schmeichel najtrofejniji je vratar u povijesti Premier lige i jedan od najboljih vratara svih vremena. Kao dio izvanredne danske momčadi koja je osvojila Europsko prvenstvo 1992. godine, postao je ključna figura u Manchester Unitedu tijekom njihovog najuspješnijeg razdoblja pod vodstvom Sir Alexa Fergusona. Dokumentarac Schmeichel nevjerojatna je obiteljska priča o uspjehu, neuspjehu i iskupljenju koja će prikazati uspone i padove njegove zadivljujuće 22-godišnje karijere.

Klitschko: More Than a Fight, u režiji filmaša Kevina Macdonalda, ponudit će pretplatnicima usluge SkyShowtime jedinstven pristup bivšem svjetskom boksačkom prvaku teške kategorije Vitaliju Kličku i njegovu bratu Vladimiru, koji su zajedno dominirali svijetom boksa više od desetljeća. Ovaj cjelovečernji dokumentarni film opisuje Vitalijev put od ringa do političke dužnosti i vođenja obrane glavnoga grada.

U pripremi su i druge ekskluzivne serije među kojima je The Day of the Jackal desetodijelna adaptacija antologijskog romana Fredericka Forsytha na temelju kojeg je 1973. snimljen i nagrađivani film u produkciji studija Universal Pictures. U glavnim ulogama u ovoj suvremenoj verziji legendarnog trilera pojavljuju se dobitnik nagrada Oscar, Tony i BAFTA-e Eddie Redmayne kao Šakal, jedinstveni i neuhvatljivi samotni ubojica te Lashana Lynch kao Bianca, uporna agentica tajne obavještajne službe MI6, u neumornom, globalnom lovu na njega. Úrsula Corberó, zvijezda svjetski popularne serije La Casa De Papel (Kuća od papira), igra Nuriju, osobu u samom središtu Šakalovog osobnog života, koja uopće ne zna tko je on zapravo.

Proširujući ponudu naslova iz pera scenarista Taylora Sheridana, nominiranog za nagradu Oscar®, SkyShowtime je također potvrdio da će serija Landman, moderna priča o potrazi za srećom i bogatstvom u svijetu naftnih bušotina, u kojoj glavne uloge igraju oskarovac Billy Bob Thornton i Demi Moore, nominirana za Zlatni globus®, biti dostupna za streamanje ekskluzivno na usluzi kasnije ove godine.

Također, SkyShowtime je najavio desetodijelnu dramu The Donovans, djelomično utemeljenu na hit-seriji Ray Donovan autora drame Top Boy, Ronana Bennetta. Guy Ritchie pridružuje se projektu kao redatelj i izvršni producent.

Kao streaming usluga osmišljena posebno za Europu, SkyShowtime nastavlja obogaćivati svoju ponudu originalnih programa za lokalnu publiku. Uz seriju Schmeichel, kako je danas objavljeno, originalne serije usluge SkyShowtime uključivat će i španjolske serije Las Pelotaris 1926 i Mamen Mayo. Ova je streaming usluga također nedavno objavila glumačku postavu poljske originalne serije u sklopu usluge SkyShowtime Śleboda, čije je snimanje započelo u travnju. To je prva lokalno kreirana produkcija u sklopu ponude originalnih naslova usluge SkyShowtime za poljsku publiku.

Ti su naslovi nadogradnja na uspjeh postojećih originalnih serija koje se prikazuju na usluzi od njezinog početka 2023. godine, među kojima su: Bosé, Codename: Annika, Mentiras Pasajeras, Los Enviados, Poker Face, The Curse, Las Invisibles, , Víťaz, Veronika i Warszawianka.

Pretplatnike usluge SkyShowtime također očekuje izvrsna ponuda omiljenih serija koje će biti dostupne za streamanje ekskluzivno na ovoj usluzi, među kojima su: Frasier (S2), Funny Woman (S2), Poker Face (S2), Tulsa King (S2), Lioness (S2) i hit Taylora Sheridana Yellowstone (S5B).

SkyShowtime će također obogatiti svoju impresivnu ponudu najpopularnijih filmova izborom premijernih kino-filmova s poznatim zvijezdama kao što su: Bob Marley: One Love, Opasne djevojke, Patke selice i The Holdovers, nominiran za nagradu Oscar® u kategoriji najboljeg filma.

Točni datumi premijera svih serija i filmova objavit će se naknadno.

Monty Sarhan, glavni izvršni direktor usluge SkyShowtime, izjavio je: „SkyShowtime s veseljem najavljuje izvrsnu ponudu novih originala, ekskluzivnih serija i filmskih hitova koji dolaze na uslugu tijekom 2024. i kasnije. Našim pretplatnicima također predstavljamo najbolje od Hollywooda kroz nadolazeće naslove prepune poznatih imena kao što su Landman i The Day of the Jackal, uz nove sezone najgledanijih serija Yellowstone (S5B) i Frasier. Također, s ponosom najavljujemo originalne serije usluge SkyShowtime Las Pelotaris 1926, Mamen Mayo i dokumentarac Schmeichel, čime potvrđujemo našu posvećenost isporučivanju vrhunskog izbora lokalne i svjetske zabave našim pretplatnicima diljem Europe.”

Voditelj odjela za programe usluge SkyShowtime, Kai Finke rekao je: „Ponuda zabave za pretplatnike na usluzi SkyShowtime privlačnija je nego ikad, a sljedeća će godina biti još veća i bolja. Posebno se radujemo prvoj lokalno kreiranoj produkciji u sklopu ponude originalnih naslova usluge SkyShowtime za poljsku publiku Śleboda, za koju smo nedavno objavili zvjezdanu glumačku postavu. Od povratka hitova kao što su Lioness (S2), Tulsa King (S2) i Poker Face (S2) do oskarovskih naslova poput The Holdovers ili nadolazećeg dokumentarca Klitschko: More Than a Fight, imamo ponešto za svakoga."

SkyShowtime dostupan je izravno korisniku putem aplikacije SkyShowtime na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV-u, Google Chromecastu, LG povezanim TV-ima, Samsung Smart TV-ima, odabranim distribucijskim partnerima na svim tržištima te putem web-stranicewww.skyshowtime.com.

Mjesečna cijena usluge SkyShowtime za pretplatu Standardna s oglasima je 4,99 EUR, a mjesečna cijena za pretplatu Standardna Plus je 7,99 EUR. Pretplata Standardna s oglasima uključivat će oglašavanje, dok Standardna Plus ostaje bez oglasa.

CONVERSATION