F 5 top proizvoda koje želite u svojoj ljetnoj kozmetičkoj torbici - Totally Glamourous

5 top proizvoda koje želite u svojoj ljetnoj kozmetičkoj torbici

 

Znamo da ste spremni za sve izazove koje donosi ljeto. I znamo da ćete se sjajno zabaviti. A da tako bude i vašoj koži, pobrinut će se ovi beauty i skincare specijalci iz Diora

Kada je riječ o kozmetici, zlatno pravilo većine žena je – sve svoje nosim sa sobom. Ipak, rast temperatura povećava nekako i želju za pojednostavljivanjem svih aspekata života, uključujući njegu kože. Bez obzira na to preferirate li jednostavniji pristup njezi, postoje proizvodi kojih se ne smijete odreći i oni kojih se ne želite odreći ni ako se izležavate na plaži ili ispijate koktele u hladu. .

SPF čuvari kože

Poznato je da su UV zrake opasne za kožu jer mogu prouzročiti prijevremeno starenje i tamne mrlje. Najopasnije su između 10 i 16 sati kada je sunce najjače. Zato je ključno koristiti proizvode s visokim zaštitnim faktorom (barem SPF 30) koji nude široki spektar zaštite od UVA i UVB zraka. Nanosite ga svakodnevno, čak i kad je oblačno, i to svaka dva sata ako ste na suncu. Dior Protective Cream SPF 50 za tijelo savršen je čuvar kože u svako godišnje doba.

Zahvaljujući kombinaciji organskih filtera koji apsorbiraju UV zrake i mineralnih filtera koji ih reflektiraju, Protective Cream SPF 50 efikasno štiti kožu tijela od UVA i UVB zraka. U središtu formule je Tan Beautifier Complex, koji sadrži tri aktivna sastojka za poticanje, produljenje i poboljšanje preplanulosti. Na temelju najnovijih znanstvenih istraživanja Diorovih stručnjaka, formula Protective Cream SPF 50 je otporna na toplinu i vodu, lagano se nanosi na kožu ne ostavljajući bijele tragove ni ljepljiv ili masni efekt. Nakon nanošenja, koža je intenzivno hidratizirana i svilenkasta "omotana" opojnim mirisom monoija, poznatog i kao tahićanska gardenija.

Hidratacija na kvadrat

Tijekom ljeta koža gubi vlagu zbog visokih temperatura i znojenja, što pak dovodi do suhoće i iritacija. UV zrake dodatno isušuju kožu pa je važno koristiti lagane hidratantne kreme koje će zadržati vlagu bez osjećaja težine. Dior Hydra Life Intense Sorbet krema za njegu lica je dorasla toj skincare misiji. I, da, pijte puno vode kako biste dodatno napojili kožu iznutra.

Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, kompleksu ekstrakta sljeza i ekstrakta kvasca sljeza koji podržavaju prirodni ciklus hidratacije kože, Dior Hydra Life Intense Sorbet krema osigurava intenzivnu hidrataciju koja traje do 48 sati. Redovitom upotrebom, koža postaje nahranjena, zategnuta, zaglađena i blistava. Nanesite Dior Hydra Life Intense Sorbet Creme hidratantnu kremu ujutro i navečer, a za dodatnu njegu koristite je kao masku za lice tako što ćete je 5 minuta ostaviti na suhim područjima. I vaša će koža izgledati predivno svaki dan.

Zaštita i njega usana

Tijekom ljetnih mjeseci zaštita i njega usana je ključna za očuvanje njihova zdravlja i ljepote. Koža na usnama je osjetljivija od ostatka lica jer nema lojnih žlijezda i tanja je, što je čini sklonijom isušivanju i oštećenjima. UV zrake i suhi zrak dodatno pogoršavaju situaciju jer mogu prouzročiti opekline, pucanje i starenje kože. Dobra vijest je da se pritom ne morate odreći boje jer Dior Addict Lip Oil dubinski štiti i ističe prirodnu boju usana.

Zahvaljujući Color Reviver tehnologiji, Dior Addict Lip Oil reagira na prirodnu razinu vlage u usnama, prilagođavajući boju i osiguravajući neprestanu hidrataciju. Luksuzna tekstura ulja kombinira intenzivnu njegu sa zrcalnim efektom, bez ljepljivog i masnog osjećaja. Formula je obogaćena uljem trešnje koje štiti usne od štetnih izvanjskih utjecaja i gubitka vlage, hraneći ih i revitalizirajući.

Sunčev sjaj uz kap highlightera

Ljeti ništa ne izgleda bolje na preplanuloj puti od prirodnog sjaja. Highlighter je savršen za postizanje tog svježeg, blistavog izgleda. Nanesite ga na visoke točke lica – jagodice, nos, ispod obrva i na vrh usana – za instant sjaj. Birajte lagane formule koje neće začepiti pore i uživajte u zdravom sjaju koji traje cijeli dan. Paleta iridescentnih nijansi, od mekane ružičaste do sunčane brončane i sjajne bijele, otvara niz mogućnosti: Dior Forever Glow Maximizer možete koristiti kao highlighter, rumenilo, bronzer ili dodir boje na konturama lica i kapcima!

Fina, svježa i lagana tekstura ovog highlightera obogaćena je visokom koncentracijom bisernih čestica koje čine 11 % formule i reflektiraju svjetlost u dodiru s kožom. Sastavljen od 92 % sastojaka prirodnog podrijetla, Dior Forever Glow Maximizer je obogaćen ekstraktom perunike kako bi održao udobnost u koži, kao i Dior Forever cvjetnim buketom: divljom ljubičicom za hidrataciju i hibiskusom za naglašavanje prirodnog sjaja kože.

Njega i miris - to je to

Ako je vjerovati istraživanjima, esencija ruže je upravo ono što vam treba na početku dana jer ublažava stres i anksioznost, a miriše tako čarobno da će definitivno oraspoložiti i sve koji vas sretnu. A ako je vjerovati gotovo svim ženama svijeta, ono što vam treba na kraju dana je mirisna njega nakon koje ćete utonuti u san. Comforting Body Milk ispunjava sve želje.

Miss Dior mlijeko za tijelo hrani, omekšava i hidratizira kožu te joj daje blistavi efekt tijekom cijelog dana zahvaljujući formuli koja se sastoji od 93 % sastojaka prirodnog podrijetla. Obogaćeno je voskom ruže iz Granvillea koja je prva ruža stvorena za njegu kože u Dioru. Brzo se upija, ugodno obavija kožu ostavljajući je podatnom bez masnog sloja. Njegova svježa i kremasta tekstura nježno je obogaćena prepoznatljivim Miss Dior mirisnim notama.

CONVERSATION