F AVON PRIMIO CRUELTY FREE CERTIFIKAT ZA SVE SVOJE PROIZVODE - Totally Glamourous

AVON PRIMIO CRUELTY FREE CERTIFIKAT ZA SVE SVOJE PROIZVODE

 

Kompanija Avon s ponosom objavljuje da su svi njihovi proizvodi za njegu ljepote sada službeno odobreni od strane Cruelty Free International. Ovo priznanje dolazi kroz prestižni Leaping Bunny program, globalno priznati zlatni standard za proizvode koji nisu testirani na životinjama.

Zašto je ovo važno?

Prije više od tri desetljeća, Avon je postao prva globalna kozmetička kompanija koja je prestala testirati svoje proizvode na životinjama. Sada, kroz partnerstvo s Cruelty Free International, svi njihovi proizvodi, uključujući kozmetiku i proizvode za osobnu njegu, nose Leaping Bunny pečat odobrenja. Ovo potvrđuje dugogodišnju posvećenost kreiranju proizvoda bez okrutnosti prema životinjama. Prvi Avonovi proizvodi, uključujući Fragrance, Avon Care i Anew, dobili su Leaping Bunny odobrenje tijekom ljeta 2023. godine.

Leaping Bunny Program

Program Leaping Bunny zahtjeva standarde bez okrutnosti koji prelaze zakonske zahtjeve. Prije nego što dobiju odobrenje, brendovi moraju ispuniti rigorozne kriterije, uključujući praćenje dobavljača i nezavisne revizije. Ovo je najpouzdanija garancija da se brend iskreno zalaže za okončanje testiranja na životinjama.

Izjave

Michelle Thew, izvršna direktorica Cruelty Free International, ističe: „Oduševljena sam što je Avon dobio Leaping Bunny odobrenje. Rad s Avonovim timom bio je inspirativan i ponosni smo što je ovaj globalni brend sada dio Leaping Bunny zajednice.”

Kristof Neirynck, izvršni direktor kompanije Avon, dodaje: „Poslije tri desetljeća borbe protiv testiranja na životinjama, ponosni smo što smo stigli do ove prekretnice. Ovo priznanje potvrđuje našu posvećenost da ljepota ne smije biti dovedena u vezu s bilo kakvom okrutnošću.”

O Avon kompaniji

U Avon kompaniji vjerujemo da je bolji svijet za žene - bolji svijet za sve! Naši proizvodi inspiriraju samopouzdanje žena širom svijeta, podržavajući žensko poduzetništvo i rodnu ravnopravnost. Donirali smo preko 1,1 milijarde dolara za borbu protiv nasilja nad ženama i raka dojke. Avon je dio Natura &Co grupe.

Za više informacija posjetite www.avonworldwide.com

CONVERSATION