F Bol Voyage, ili kako uživati u ljetnom šarenilu graffita uz Galaxy AI - Totally Glamourous

Bol Voyage, ili kako uživati u ljetnom šarenilu graffita uz Galaxy AI

 

Po visokim temperaturama možemo komotno zaključiti da je pravo ljeto počelo. Dok se većina ljudi priprema za more odabirom novih kupaćih kostima, outfita za izlaske, traženjem smještaja i aviokarata, na Bolu se događa nešto sasvim drugačije. Ako već niste čuli, Graffiti na gradele je jedan od najfotogeničnijih street art festivala u regiji i odlučili smo ga malo pobliže opisati, a u pomoć nam je stigla i nova serija Samsung uređaja, od Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6 preklopnih telefona, do novih Galaxy Watch Ultra i Watch7 pametnih satova i novodizajniranih Galaxy Buds3 Pro i Galaxy Buds3, sve potpomognuto Galaxy AI funkcionalnošću!

Pa počnimo!

Graffiti na gradele se ove godine održavaju od 24. do 28. srpnja, u tzv. "Bijeloj kući" u Bolu na Braču. Sama lokacija je idealna jer je malo udaljenija od središta Bola, ali ako dobro pogledate, po cijelom gradiću možete naći radove raznih domaćih i stranih umjetnika, zato je uvijek dobro imati telefon pri ruci za najbolje ljetne spontane fotografije. Kao i svake godine, lineup umjetnika je dosta raznolik, pa ove godine možete uživati u radovima Cheza i SarmeaPERK_UP-aZmajeEndaMandi Oh i Ziana. Ako slučajno propustite festival, ne brinite, radovi neće nigdje nestati, pa kada naletite na neki zanimljiviji rad, tu je nova Galaxy Z serija sa Circle to Search with Google funkcijom, samo uperite kameru, držite „home“ ikonicu i samo zaokružite ono što tražite.

Preko dana ekipa uživa u debeloj hladovini i razne DJ-e, radionice i natjecanja, a ako sunce malo jače zapeče, dovoljno je spustiti se do kultne plaže koja se nalazi odmah ispod terase te se okušati u epskim skokovima u more. Najbolji pratioc epskih skokova je Galaxy Z Fold6 je idealan pratitelj za nezaboravne slike, a ako slučajno netko upadne u kadar, tu je Photo Assist značajka uz koju možete ukloniti neželjene plivače, skakače ili čak morske pse, ali nadamo se da to toga neće doći. Naravno, novi uređaji pojačani su i Instant Slow-mo funkcijom koja omogućava trenutno usporavanje videozapisa stvaranjem dodatnih sličica uz nesmetano iskustvo gledanja, čime će ljetni videozapisi biti još bolji.

Možda od te silne umjetnosti dobijete napad kreativnosti i sami odlučite da se želite kreativno izraziti, tu je još jedna prilika da izvučete svoj Galaxy Fold6 iz plažnog cekera i iskoristite potpuno novu Sketch to image značajku koja omogućava stvaranje vlastitih umjetničkih djela generiranjem detalja slika, prilikom crtanja ili skiciranja.

Bol je napoznatiji po Zlatnom ratu, legendarnoj plaži na kojoj za vrijeme trajanja festivala možete skočiti do Bon Voyage i surf zone u kojoj možete detaljnije upoznati sve nove uređaje ali i Galaxy AI značajke. Za one malo aktivnije, tu je novi Galaxy Watch Ultra, najsposobniji Samsung pametni sat dosad, kojeg krasi ekstremna izdržljivost, kućište od titana 4. stupnja tvrdoće, ali i mogućnost praćenja više aktivnosti, pa ako ste se odlučili biciklom spustiti sa Vidove gore do Bola, otrčati do Zlatnog rata i na kraju pošteno isplivati, nema potrebe za stajanjem i prčkanjem po aplikacijama.

Osim dnevnih rekreacija, Graffiti na gradele su poznati po najboljim tulumima, a ove godine će se tulumi održavati i u Bijeloj kući ali i u 585 Clubu na Zlatnom ratu, a da bi slike izlaska bile najbolje ikad, tu je Galaxy Z Flip6 sa FlexCamom, koji nudi najsvestranije iskustvo kamere, dok nova Auto Zoom funkcija automatski pronalazi najbolji kadar snimke. Dodatno, tu je i Nightography funkcija, ovaj put poboljšana s mogućnošću snimanja videozapisa s visokim dinamičkim rasponom kao i dostupnošću unutar Instagram aplikacije tako da sve svoje snimke možete dijeliti direktno iz aplikacije.

Nakon glasnih i veselih noći, ponekad je u redu skloniti se u hladovinu i potpuno se isključiti, pogotovo ako pri ruci imate nove Galaxy Buds3 Pro ili Buds3, čija odlična optimizacija zvuka u realnom vremenu analizira zvuk unutar slušalica, kao i samom okruženju te automatski nudi najbolju razinu vanjskog zvuka, odnosno njegovog poništavanja, zahvaljujući Adaptive EQ i Adaptive ANC kako ne biste cancelali svoj unutarnji mir ali i dalje bili svjesni okoline.

Kada napokon dođete k sebi i spremni ste se vratiti među ljude, nova komunikacijska iskustva potpomognuta Galaxy AI snagom, kao što je Interpreter opcija omogućuje momentalne prijevode ekipe s plaže direktno kroz Galaxy Buds slušalice.

Naravno, ovo je samo dio inovativnog svemira funkcionalnosti, produktivnosti i kreativnosti koje nudi Galaxy AI, dok je nova serija preklopnih uređaja, pametnih satova i slušalica kao stvorena za ljetne avanture kako na moru tako i na kopnu. Ako i ne stignete na ovogodišnji GnG, i dalje možete uživati u svim ljepotama ljeta a ako još tome pridodate nove Galaxy uređaje, ljeto možda nikad ne ode. Više informacija na www.samsung.com/hr

CONVERSATION