26/07/2024

Cool ljetni outfiti za after beach party

 

Ljeto je u punom zamahu, a after beach partyji postaju nezaobilazni događaji. Ako želite izgledati stylish i osjećati se udobno nakon dana provedenog na plaži, donosimo vam savršene outfite za te prilike.

Za opušten i chic styling, možete kombinirati laganu suknju s prorezom i bijeli lagani crop top. Ovaj spoj je istovremeno jednostavan i efektan, a visoke špagerice dodaju eleganciju. Zlatna narukvica s detaljima dodatno će naglasiti vaš preplanuli ten, dok sunčane naočale s uzorkom dodaju završni touch glamura i štite vas od sunca.
 
Ako preferirate casual, ali trendi izgled, kratke traper hlače sa simpatičnim detaljima su pravi izbor. Kombinirajte ih s jednodijelnim kupaćim kostimom – jer badić može biti odličan dio outfita, ne samo za kupanje. Sunčane naočale dodaju stilski efekt i zaštitu, dok velika shopper torba osigurava dovoljno prostora za sve što vam je potrebno, od ručnika do knjige.
 
Za one koji se vole igrati s modom, crni šešir je idealan dodatak koji pruža zaštitu od sunca i daje dozu elegancije i mistike. Kratki kombinezon s uzorcima stvara razigran i mladenački izgled, savršen za ljetne zabave. Uz ovu kombinacije obucite i chunky sandale koje su ujedno udobne i moderne, savršene za ples.
Bilo da se odlučite za jedan od ovih outfita ili kombinirate elemente iz svakog, sigurni smo da ćete zablistati na svakom after beach partyju ovog ljeta. Uživajte u toplim večerima i zabavi, izgledajući pritom fantastično! Ljeto je pravo vrijeme za eksperimentiranje s modom i stvaranje nezaboravnih trenutaka.
 
Inspiraciju za svoje ljetne outfite potražite u ponudi brendova Replay, ALDO, Palmers, Zlatarna Dodić, De Rigo (Police, Fila, Yalea, Furla, Philipp Plein), Guess, Designer Outlet Croatia (Patrizia Pepe, Ted Baker, Hugo Boss, Armani Exchange, Gant, Guess, Pepe Jeans).