F Domino's Pizza dostupan na Glovu, uz brzu dostavu u Zagrebu i Osijeku - Totally Glamourous

Domino's Pizza dostupan na Glovu, uz brzu dostavu u Zagrebu i Osijeku

 

Glovo, vodeća platforma za dostavu raznih proizvoda i jela na zahtjev, najavljuje početak suradnje s Domino’s Pizza, jednim od najpoznatijih svjetskih lanaca pizza. 

Korisnici Glova u Zagrebu i Osijeku od sada mogu uživati u punom jelovniku Domino’s Pizza, uz brzu dostavu direktno na kućni prag s pet lokacija. 

U aplikaciji Glovo korisnici mogu birati između približno 45 različitih artikala s jelovnika Domino’s Pizza, uključujući pizze, priloge, krušne proizvode, krumpiriće, deserte i sladoled. Bilo kod kuće ili na poslu, sada možete naručiti svoja omiljena jela sa samo nekoliko klikova.

Ova suradnja dodatno potvrđuje predanost Glova pružanju raznovrsnog i visokokvalitetnog izbora za svoje korisnike. Predstavnici Glova i Domino’s Pizze ističu da je ovo tek početak partnerstva s ciljem kontinuiranog unapređenja ponude i usluga za korisnike u Zagrebu i Osijeku. Nadalje, korisnici mogu jednostavno pristupiti Domino's Pizza putem posebnog odjeljka u oblačiću s hranom u aplikaciji do 14. srpnja.

Domino’s Pizza, poznata po ukusnim pizzama i inovativnim jelima, dolazi na Glovo s ponudom za svačiji ukus. Osim pizza, tu su i razni prilozi, slastice i drugi specijaliteti za sve ukuse i potrebe. Posebne obiteljske ponude i raznovrsni jelovnici čine ponudu još atraktivnijom, a u planu je daljnje proširenje asortimana.

Domino’s Pizza je globalni lider, osnovan 1960. godine u SAD-u, poznat po visokoj kvaliteti i jedinstvenim receptima koji osvajaju ljubitelje pizze diljem svijeta. Poznati su po velikom broju otvorenih poslovnica i prodanih pizza dnevno, kao i po visokoj kvaliteti proizvoda koji su lokalizirani kako bi prilagodili američke i lokalne okuse i zadovoljili ukuse svakog pojedinog tržišta te pružili najbolji užitak našim kupcima. 

U brzini dostave, Domino’s Pizza je pionir, zahvaljujući jedinstvenoj tehnologije koju koriste. Pored toga, Domino’s se ističe korištenjem električnih bicikala za dostavu, koji su ekološki prihvatljivi i omogućavaju dostavljačima da brže manevriraju kroz gradski promet. Ovi bicikli su opremljeni specijaliziranim toplinskim torbama koje održavaju pizzu toplom tijekom cijele dostave. Sve ove tehnologije zajedno omogućavaju da Domino’s Pizza isporuči vruću, svježu pizzu do vaših vrata u rekordnom vremenu.

CONVERSATION