F Erborian bestselleri za dugo, toplo ljeto - Totally Glamourous

Erborian bestselleri za dugo, toplo ljeto

 

Ljeto je pred nama, a s njim dolaze i svi izazovi koje sunce, toplina i vlaga donose za našu kožu. Kako bi vaša koža izgledala besprijekorno tijekom cijelog ljeta, Erborian predlaže must-have proizvode ovog ljeta: CC kremu, BB kremu i Super BB Korektor.

CC Krema: savršenstvo u tubici

Erborian CC Krema nije samo još jedan proizvod u vašoj beauty rutini - ona je vaša tajna savršene kože. Ova inteligentna krema prilagođava se vašem tonu kože, pružajući prirodan izgled s besprijekornim prekrivanjem. Sa SPF zaštitom, štiti vašu kožu od štetnih sunčevih zraka dok hidratizira i daje zdrav sjaj. Idealna je za ljetne dane kada želite lagani osjećaj na koži bez kompromisa po pitanju prekrivanja i zaštite.

BB Krema: više od kreme, manje od pudera

Erborian BB Krema je originalni beauty proizvod koji je pokrenuo revoluciju u njezi kože. Ova multi-funkcionalna krema ujedinjuje prednosti njege kože i makeup-a u jednom proizvodu. Hidratizira, prekriva nepravilnosti i ujednačava ton kože dok daje prirodan mat izgled. S laganom teksturom koja ne začepljuje pore, BB Krema je savršen izbor za svakodnevnu uporabu tijekom toplih ljetnih mjeseci. E, da, ima SPF 25!

Super BB Korektor: Tajno Oružje za Besprijekoran Izgled

Za one trenutke kada vaša koža treba dodatnu pomoć, kada se trebate na brzinu spremiti ili kada samo želite prekriti tu dosadnu mrljicu, tu je Erborian Super BB Korektor. Ovaj korektor visoke pokrivenosti dizajniran je za prekrivanje tamnih mrlja, crvenila i drugih nepravilnosti, dok istovremeno pruža njegu i hidrataciju. Formula obogaćena ekstraktima biljaka iz korejske tradicionalne medicine osigurava da vaša koža izgleda zdravo i blistavo, čak i kada je pod stresom ljetnih uvjeta. Korektor također ima zaštitni faktor, a to je jako bitno posebno kada se radi o osjetljivom području ispod očiju.

Zašto Erborian?

Erborian je poznat po svojoj jedinstvenoj kombinaciji korejske tradicije i inovativne tehnologije, stvarajući proizvode koji donose vidljive rezultate. Svaki proizvod je pažljivo formuliran kako bi pružio maksimalne benefite za vašu kožu, omogućujući vam da se osjećate samouvjereno i lijepo u svojoj koži svaki dan.

Pripremite se za ljeto s Erborianom

Neka vaša koža zablista ovog ljeta s Erborianovim bestsellerima. CC Krema, BB Krema i Super BB Korektor su vaši najbolji saveznici za besprijekoran izgled.

Proizvode pronađite na Erborian web shopu, u odabranim trgovinama Müller, L'Occitane, Ljekarne Švaljek, Ljepota zdravlja BeautyCure i eljekarna24.hr, a novosti možete pratiti na Instagram i Facebook stranici.

CONVERSATION