F Ferryscanner nastavlja sirenje na hrvatsko trziste brodskog prijevoza - Totally Glamourous

Ferryscanner nastavlja sirenje na hrvatsko trziste brodskog prijevoza

 

Nove brodarske tvrtke u Hrvatskoj dodane u Ferryscanner tražilicu uključuju Adriatic Lines, Krilo Kapetan Luka, Krilo Shipping Company i TP Line

Ferryscanner, vodeća platforma za online rezervaciju karata u brodskom prijevozu najavila je daljnje širenje na hrvatsko tržište. Poznata po pružanju besprijekornih i učinkovitih rješenja za putovanje brodom, Ferryscanner nastavlja revolucionirati način na koji putnici rezerviraju svoje karte u brodskom prijevozu, a ovaj potez dolazi kao dio strateškog plana za jačanje globalne prisutnosti.

Od osnutka tvrtke 2018. godine, Ferryscanner nudi karte za brodski prijevoz u 25 zemalja. U sklopu međunarodnog rasta, Hrvatska ostaje ključni fokus i glavni prioritet.

Trenutno je 114 brodarskih tvrtki uključeno na platformi Ferryscanner, od čega je četiri hrvatske tvrtke, dok sedam u Hrvatsku plovi iz Italije. Korisnici Ferryscannera sada mogu birati između više od 18 hrvatskih odredišta prilikom rezervacije karata.

U 2024. godini nove brodarske tvrtke u Hrvatskoj dodane u Ferryscanner tražilicu uključuju Adriatic Lines, Krilo Kapetan Luka, Krilo Shipping Company i TP Line.

Svojim daljnjim širenjem na hrvatskom tržištu, Ferryscanner ima za cilj zadovoljiti potrebe lokalnih stanovnika i međunarodnih turista nudeći širok raspon plovidbi i usluga koje povezuju glavne hrvatske luke. Platforma se ponosi svojim korisnički prilagođenim sučeljem, konkurentnim cijenama i izuzetnom korisničkom uslugom, čineći putovanje u brodskom prijevozu pristupačnijim i praktičnijim za sve.

Oduševljeni smo što Ferryscannerove usluge donosimo na hrvatsko tržište,” izjavio je Michalis Papyrakis, komercijalni direktor tvrtke Ferryscanner. “Bogata pomorska kultura Hrvatske i velika potražnja za brodskim prijevozom predstavljaju uzbudljivu priliku za nas. Predani smo tome da hrvatskim putnicima pružimo najbolje moguće iskustvo rezervacije brodskog prijevoza i veselimo se što ćemo doprinijeti rastu lokalne turističke industrije.”

Korisnici Ferryscannera mogu s lakoćom i uz pristupačne cijene istraživati​​popularna odredišta na dalmatinskoj obali kao što su Hvar, Split, Rovinj i Dubrovnik, kao i idilične otoke Brač, Lošinj i Pag.

Za više informacija o platformi Ferryscanner i rezervacijama karata u brodskom prijevozu pogledajte ovdje.

CONVERSATION