31/07/2024

FOREO SKINCARE ZA NAJLIJEPŠI LJETNI MAKE UP LOOK

 

Ljeta su savršena za večernje šetnje gradom u kojima želimo da naša koža i make up izgleda savršeno. FOREO skincare proizvodi ovog ljeta osiguravaju da vaš make-up ne samo preživi, već i zablista na vrućini. FOREO donosi esencijalne proizvode koji rješavaju sve, od iznenadnih otapanja do podnevnog klizanja make-upa.

Bez obzira borite li se sa suhoćom zbog klima uređaja ili vlagom, ovi proizvodi pomoći će vam pripremiti kožu kako bi vaš make-up ostao postojan od jutarnje kave do večernjeg opuštanja.

LUNA™ Ultra-Nourishing Cleansing Balm

Najvažnija stvar za dobru make-up podlogu je savršeno očišćena koža. Započnite svoj ritual njege kože s LUNA™ Ultra-Nourishing Cleansing Balmom. Ovaj proizvod prolazi kroz različite faze—od balzama do svilenkastog ulja i na posljetku do mliječne emulzije. Ne samo da čisti kožu od make-upa, sebuma i nečistoća, već je obogaćen duboko hidratantnim sastojcima poput ulja slatkog badema i shea maslaca. Vitamin E štiti od oštećenja slobodnih radikala i ublažava pojavu hiperpigmentacija. Ovi sastojci djeluju zajedno kako bi omekšali i umirili kožu, osiguravajući da svaki sljedeći proizvod bude učinkovitiji.

LUNA™ Micro-Foam Cleanser 2.0

Dvostruko čišćenje je neophodno tijekom ljeta. Nakon prvog čišćenja, LUNA™ Micro-Foam Cleanser 2.0 pruža temeljito, ali nježno čišćenje. Ova napredna formula stvara bogatu, kremastu pjenu, savršenu za uklanjanje posljednjih tragova nečistoća i balansiranje prirodne vlažnosti kože. Obogaćena aminokiselinama i umirujućom esencijom cice, priprema kožu da primi sve prednosti vaše rutine njege, olakšavajući nanošenje make-upa i produljujući njegovu trajnost.

IRIS™ Hydrating Hydrogel Eye Mask

Pređite na osjetljivo područje oko očiju s IRIS™ Hydrating Hydrogel Eye Mask. Ove maske su osvježavajući spas za umorne oči, bogate morskim mahovinama, kolagenom, vitaminom C i voćem - yuzu. Ova snažna mješavina djeluje na smanjenje natečenosti, zaglađivanje bora i osvjetljavanje područja ispod očiju, osiguravajući da se vaš korektor nanosi glatko i traje duže. Veganska je, cruelty-free i formulirana s 96% sastojaka prirodnog podrijetla.

Green Tea Farm to Face Sheet Mask

Obogaćena vrhunskim japanskim zelenim čajem, Green Tea Farm to Face Sheet Mask pruža snažne antioksidanse koji štite i umiruju kožu od ljetnih stresora, dok njezina pročišćavajuća svojstva pomažu ukloniti nakupljene nečistoće i odčepiti pore. Učinkovito smiruje iritacije i crvenilo, stvarajući glatku podlogu idealnu za besprijekornu primjenu make-upa. Bogata hidratantnim elementima poput korijena Ulmus Davidiana, ulja noćurka i kudzu korijena, ova maska dubinski hidratizira i jača prirodnu barijeru kože. Brza i praktična, savršena je za trenutnu osvježenje kože, osiguravajući da vaš ten ostane blistav i spreman za svaki izgled.

KIWI™ Oil Control Mattifying Moisturizer

Završite pripremu za make-up s novim KIWI™ Oil Control Mattifying Moisturizer. Idealan za održavanje mat izgleda dok se borite s ljetnim vrućinama, ovaj hidratantni proizvod sužava pore i kontrolira višak masnoće uz pomoć sastojaka poput hamamelisa i centelle asiatice. Uravnotežuje proizvodnju viška ulja za prirodno mat izgled, smanjuje vidljivost pora za glađu kožu, smanjuje nepravilnosti i umiruje hrapavost i iritacije, a ipak duboko hidratizira kožu i sprječava gubitak vlage. Njegova lagana formula osigurava da vaša koža ostane hidratizirana i mat, pružajući savršenu bazu za dugotrajan make-up.

SUPERCHARGED™ Barrier Restoring Essence Mist

Za trenutnu osvježenje usred dana, SUPERCHARGED™ Barrier Restoring Essence Mist je nezamjenjiv. Harmonična mješavina niacinamida, brojnih peptida i centelle asiatice, ova maglica umiruje, hidratizira i revitalizira kožnu barijeru. Savršena je za brzo osvježenje make-upa, sužavanje pora i osvjetljavanje tena, održavajući blistav izgled tijekom cijelog dana.

Uživajte u ljetu s povjerenjem i održavajte svoj make-up besprijekorno svježim uz FOREO-ove proizvode za njegu kože. Od dubinskog čišćenja do intenzivne hidratacije, svaki proizvod iz naše ponude pruža savršenu bazu za dugotrajnu ljepotu, bez obzira na vremenske uvjete.

FOREO skincare dostupan je na službenim dtranicama foreo.com, te kod službenih partnera: Douglas.hrMartimex.hr.Roxbeauty.hrFabuspot.hrBeautypharmacy.hr