31/07/2024

Guess trendovi za plažu i opuštene ljetne večeri

 

Ljeto poziva na bezbrižnost, uživanje na suncu i istraživanje novih destinacija. Dok planiramo godišnje odmore, boravak na plaži ili večernje izlaske s prijateljima, pravi outfit može učiniti sve te trenutke još posebnijima. Guess, poznat po svojim elegantnim i trendovskim dizajnima, donosi komade koji savršeno odražavaju duh ljeta. Bilo da uživate u sunčanim danima na plaži ili planirate nezaboravne večeri ispod zvijezda, Guess ima nešto za svakoga u sklopu svog ljetnog sniženja gdje možete pronaći vrhunske komade po fantastičnim cijenama. 

Spremni za plažu i beach partyje!

 

Slika na kojoj se prikazuje visoke pete, modni dodatak, torbica, sandala

Opis je automatski generiran

 

Da biste uživali u ljetnim danima na plaži, potrebni su vam udobnost i stil, a Guess ih besprijekorno spaja. Ako volite životinjske uzorke, onda je bikini s leopard uzorkom upravo za vas! Bež suknja dodaje dozu sofisticiranosti, dok pletena torba i kožne natikače pružaju prirodan i opušten izgled. Za one koji preferiraju elegantniji izgled, tu je crni jednodijelni asimetrični kupaći kostim koji odiše stilom. Za lagani prozračni osjećaj birajte romantičnu pletenu haljinu koja je idealna za tople ljetne večeri na plaži. Kombinirajte ovaj outfit s udobnim natikačama i torbom s geometrijskim uzorkom za kompletan dojam.

 

Must-have komadi za opuštene večeri

 

Slika na kojoj se prikazuje skeč, uzorak (modni dizajn), crtež, torbica

Opis je automatski generiran

 

Kada sunce zađe, a ljetna večer postane svježija, Guess ima savršene outfite koji će vas pratiti u večernjim izlascima. Kombinirajte elegantne bijele kratke hlače i satenski top zanimljivog uzorka koji se skladno nadopunjuju. Natikače s potpeticom pružaju udobnost i stil, dok torba u maslinasto zelenoj boji dodaje završni touch cijelom outfitu. Lepršava cvjetna haljina donosi dašak romantike i ženstvenosti. Bijele sandale s visokom potpeticom i torbica savršeno nadopunjuju ovaj izgled, čineći ga idealnim za večernje šetnje uz more ili romantične večere.

 

Trendi Guess komade pronađite na ljetnom sniženju u Guess, Guess Accessories, Fashion&Friends store-u ili online na https://www.fashionandfriends.com/hr/.

 

PRODAJNA MJESTA GUESS:

ZAGREB - Guess Jeans Store, Arena Centar, Vice Vukova 6

Fashion&Friends, City Center one West, Jankomir 33

Fashion&Friends, Arena centar, Vice Vukova 6

SPLIT – Guess Jeans Store, Marmontova 7

Guess Jeans store, Mall of Split, Josipa Jovića 93

Fashion&Friends, TC Joker, Put Brodarice 6

Fashion&Friends, City Center one Split, Vukovarska 207

ZADAR- Fashion&Friends, Supernova, Ulica akcije Maslenica 1

RIJEKA – Fashion&Friends, Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a

 

PRODAJNA MJESTA GUESS ACCESSORIES:

ZAGREB - Guess Accessories Avenue Mall, Avenija Dubrovnik 16

Guess Accessories City Center one East, Slavonska avenija 11d

SPLIT - Guess Accessories City Center one Split, Vukovarska ul. 20

RIJEKA - Guess Accessories, Tower Centar, Janka Polića Kamova 81