F Noćni razgled Rapca nova je turistička atrakcija - Totally Glamourous

Noćni razgled Rapca nova je turistička atrakcija

 

Odlične vijesti za romantične duše dolaze iz Istre – Turistička zajednica Labin Rabac ovog ljeta organizira noćne razglede Rapca pod zvjezdanim nebom. Svakog četvrtka u 21:00, zaključno s 29. kolovozom, posjetitelji će moći uživati u šetnji koja će započeti kod crkvice Sv. Andrije, a završiti na Rivi, gdje će se pridružiti autentičnoj manifestaciji “Istrian Lifestyle” i kušati domaći proizvode.

Za tu su prigodu sašivene nove uniforme koje podsjećaju na 19. stoljeće i povijest tog, nekada malog ribarskog mjesta, a danas popularnog turističkog središta istočne Istre. Uz zanimljive priče o povijesti Rapca, ovo iskustvo pružit će poseban uvid u lokalnu povijest i kulturu, stvarajući nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje.

Noćna šetnja Rapcem ovo se ljeto prigodno nadovezuje na već poznatu turističku atrakciju “Noćni razgled Starog grada Labina”, koja je 2018. godine dobila nagradu “Simply the Best” u kategoriji “Manifestacije kulturno-povijesnih sadržaja” u organizaciji Udruge hrvatskih putničkih agencija i turističkog časopisa “Way to Croatia”, a ove je godine doživjela reizdanje.

Noćni razgled Starog grada Labina održava se svakog utorka s početkom u 21:30, zaključno s 10. rujnom. Ova besplatna tura na pet stranih jezika uključuje i degustaciju maslinovog ulja lokalnih maslinara u Art gastro galeriji Negri, što će dodatno doprinijeti stvaranju nezaboravnog doživljaja za sve posjetitelje.

Svi zainteresirani mogu se pridružiti ovim posebnim razgledima i doživjeti čarobne noći u Labinu i Rapcu, gradićima bogatim poviješću, kulturom i gastronomijom.

Za dodatne informacije i prijave, posjetite web stranicu ili društvene mreže Rabac Labin.

CONVERSATION