F Otkrijte zašto su L'Erbolario proizvodi omiljeni među korisnicima diljem svijeta i osigurajte si vrhunsku njegu svaki dan - Totally Glamourous

Otkrijte zašto su L'Erbolario proizvodi omiljeni među korisnicima diljem svijeta i osigurajte si vrhunsku njegu svaki dan

 

L'Erbolario je poznat po svojoj vrhunskoj kvaliteti i inovativnim proizvodima koji zadovoljavaju sve potrebe njege kože i kose. Ako tražite najbolje iz ponude L'Erbolaria, predstavljamo vam proizvode koji su pravi bestselleri i koje morate imati u svojoj kolekciji.

L'Erbolario Pekmez za superbrzo tamnjenje

Jedan od najprodavanijih proizvoda je L'Erbolario Pekmez za superbrzo tamnjenje. Sadrži obilje hranjivih sastojaka koji koži osiguravaju mekoću i sjaj tijekom i nakon sunčanja. Obogaćen mrkvom, orahovom ljuskom i aloe verom, ne sadrži filtre za zaštitu od sunca, pa budite oprezni. Ovaj luksuzni proizvod pruža intenzivnu hidrataciju i ostavlja vašu kožu nevjerojatno glatkom i mekanom. Napravljen od prirodnih sastojaka, marmelada se brzo upija i ne ostavlja mastan trag, čineći vašu kožu sjajnom i zdravom.

L’Erbolario krema za zaštitu od sunca SPF 50

Za one svjetlopute, L’Erbolario krema za zaštitu od sunca SPF 50 ima vrlo visoku zaštitu od sunca i može se koristiti i za lice i za tijelo. U bogatoj formulaciji ove kreme, faktor zaštite osiguravaju četiri različita filtera uz dodatno djelovanje prirodnog ekstrakta kalifornijskog maka dok istovremeno hidrira i hrani kožu. Lagana formula osigurava da se krema lako nanosi i brzo upija, ostavljajući vašu kožu zaštićenom i blistavom.

BalsamoSole – Balzam za kosu

Za njegu kose koja je često izložena suncu i vanjskim utjecajima, tu je L'Erbolario BalsamoSole balzam za kosu. Ovaj balzam regenerira i obnavlja kosu, dajući joj potrebnu hidrataciju i zaštitu. Savršen je za korištenje tijekom ljetnih mjeseci kada je kosa izložena sunčevim zrakama, soli i kloru iz bazena. Lagani sprej je formuliran kao trenutni tretman za zaštitu i efikasno rasčešljavanje zapetljanje i suhe kose. Jednostavan spoj koji pruža samo najbolje iz aktivnih sastojaka na biljnoj bazi i ne ispire se!


Upoznajte novu liniju - L’Erbolario Pistacchio

Proizvodi za tijelo i kosu formulirani s organskim uljem sicilijanske pistacije i ekstraktom iz L’Erbolario proizvodnje. Zahvaljujući manjim, praktičnim pakiranjima, liniju Pistacchio uvijek možete nositi sa sobom, na putovanju i odmoru, u svojoj kozmetičkoj torbici.

Akcija na pharmeria,hr

Za sve ljubitelje L'Erbolario proizvoda, imamo sjajnu vijest! Trenutno na stranici Pharmeria do 30. srpnja traje posebna akcija od 30 % na sun liniju proizvoda.

Sve L'Erbolario proizvode odaberite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda te na Pharmeria online platformi.

CONVERSATION