F Otvorene prijave za treće izdanje Schneider Electric Sustainability Impact Awards-a - Totally Glamourous

Otvorene prijave za treće izdanje Schneider Electric Sustainability Impact Awards-a

 

Schneider Electric, lider u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, najavio je otvaranje prijava za treće izdanje Sustainability Impact Awards-a. Nagrada, pokrenuta 2022. godine, odaje priznanje za doprinos u stvaranju održivijeg, električnog svijeta. Prijave su otvorene do 15. listopada 2024, a globalni pobjednici bit će objavljeni početkom 2025. godine.

Kriteriji za prijavu i odabir odražavaju Schneiderov integrirani pristup održivosti. Fokus ostaje na dekarbonizaciji kroz elektrifikaciju, uz širi pogled na napore za stvaranje budućnosti “Electricty 4.0”. Postavljanje strategije, te digitalizacija i dekarbonizacija glavni su faktori koje će žiri razmatrati pri vrednovanju kandidata. To uključuje poboljšanje energetske učinkovitosti, implementaciju digitalnih alata i tehnologija te druge primjere utjecaja i inovacija. Osim vrijednog priznanja, dobitnici nagrada će dobiti i zasluženu globalnu vidljivost koja može dovesti do novih poslovnih prilika.

Kada se inovacija i predanost spoje, vjerujem da možemo potaknuti značajne promjene i stvoriti trajni utjecaj. Ovaj program nagrada slavi ljude i tvrtke koji donose promjene, one koji su neumorni i strastveni u pretvaranju ambicije u akciju. Sve to činimo za održiviji, električni i digitalni svijet”, izjavila je Chris Leong, EVP Glavna direktorica marketinga u Schneider Electricu.

Nakon što je osvojila globalnu nagradu za 2023. godinuPia Oelze, Globalna Key Account menadžerica u Henkelu, izjavila je: “Ova nagrada predstavlja veliko postignuće, izvanredan timski rad između Henkela i Schneider Electrica u istraživanju programa održivosti orijentiranih na rješenja i zajednički napredak koji smo postigli za bolju budućnost.”

Kako se prijaviti

Rok za podnošenje prijava je 15. listopada 2024. (prijavite se ovdje). Sve nominacije i prijave bit će uključene u odabir za nacionalne nagrade, a nacionalni pobjednici će ući u regionalno finale prije nego što ih se razmotri za globalnu nagradu. Globalni pobjednici bit će objavljeni početkom 2025. godine.

U 2023. godini zaprimljeno je preko 400 prijava iz 60 zemalja. Dvanaest tvrtki odabrano je za globalno izdanje Sustainability Impact Awards, a svi dobitnici su objavljeni na Schneider Electric Innovation Summitu u Parizu 3. travnja 2024.

Ovogodišnje nagrade nastavljaju zamah Schneiderove inicijative Partnering for Sustainability koja ima cilj osnažiti opsežni ekosustav partnera Schneider Electrica kako bi što kvalitetnije radili na održivijoj budućnosti. Najnovija prekretnica ovog programa bilo je pokretanje besplatne edukacije, dostupne tvrtkama širom svijeta, za ubrzanje dekarbonizacije - Schneider Electric Sustainability School.

O Schneider Electricu

Schneiderova svrha je osnažiti sve da maksimalno iskoriste energiju i resurse, povezujući napredak i održivost za sve. U Schneideru to nazivamo Life Is On.

Naša misija je biti pouzdan partner u održivosti i učinkovitosti.

Mi smo globalni lider u industrijskoj tehnologiji koji donosi globalnu stručnost u elektrifikaciji, automatizaciji i digitalizaciji svim pametnim industrijama, otpornim infrastrukturama, podatkovnim centrima budućnosti, pametnim zgradama i intuitivnim domovima. Osnaženi našom dubokom stručnošću, pružamo integrirana AI rješenja za Industrijski IoT kroz povezane proizvode, automatizaciju, softver i usluge, isporučujući digitalne blizance kako bismo omogućili profitabilan rast našim kupcima.

Mi smo tvrtka usmjerena na ljude, s ekosustavom od 150.000 zaposlenika i više od milijun partnera koji posluju u više od 100 zemalja kako bismo bili bliže našim kupcima. Prihvaćamo raznolikost i uključivost u svemu što radimo, vođeni našom značajnom svrhom održive budućnosti za sve.

CONVERSATION