F RASHLADI SE I OVO LJETO UŽIVAJ U SVJEŽINI UZ FOREO UFO™ 3 SKIN-TECH UREĐAJ - Totally Glamourous

RASHLADI SE I OVO LJETO UŽIVAJ U SVJEŽINI UZ FOREO UFO™ 3 SKIN-TECH UREĐAJ

 

Vrućine su stigle i sada je idealno vrijeme da započnemo s rutinama koje će nam pomoći nositi se s njima, dok istovremeno održavamo našu kožu svježom, nahranjenom i hidratiziranom. 


HIDRATACIJA

Hidratacija je ključna tijekom vrućih ljetnih dana kako bi se održala zdrava i blistava koža. Visoke temperature, sunčeva svjetlost i često izlaganje zraku mogu brzo isušiti kožu, što dovodi do gubitka vlage i elastičnosti. Nedovoljna hidratacija može uzrokovati da koža postane suha, osjetljiva na iritacije te brže pokazuje znakove starenja kao što su sitne linije i bore. Održavanje optimalne razine hidratacije pomaže u jačanju barijerne funkcije kože, čime se štiti od štetnih vanjskih utjecaja i potiče njezina prirodna obrambena sposobnost. Stoga je važno redovito koristiti proizvode koji hidratiziraju kožu i pružaju joj potrebne nutrijente, čime se osigurava da koža ostane svježa, nahranjena i zaštićena tijekom cijelog ljeta.

UFO™ 3 izravno djeluje protiv posljedica gubitka vlage i elastičnosti kože. Za razliku od tradicionalnih hidratantnih krema i maski, UFO™ 3 s Hyper-Infusion tehnologijom pruža duboku, dugotrajnu hidrataciju - što pomaže gurati aktivne sastojke vaše njege kože duboko u dermis, gdje najbolje djeluju. Čineći ovaj uređaj neophodnim za pripremu mlađeg i blistavijeg tena tijekom cijelog dana. Uz UFO™ 3 sad je moguće povećati vlažnost kože za 126% u svega 2 minute.

Za najbolju hidratantnu njegu, uparite UFO™ 3 s UFO H2Overdose 2.0 maskom i zaustavite žeđ kože s ovim ultra-hidratantnim tretmanom. Obogaćena hidratantnom hijaluronskom kiselinom, zaštitnim ceramidima, hranjivom snježnom gljivom i osvježavajućim vitaminom B5, ova maska ostavlja vaš ten duboko hidratiziranim, mekim i revitaliziranim.

KRIOTEARPIJA

Krioterapija je iznimno korisna u vrućim ljetnim danima zbog svojih osvježavajućih i umirujućih svojstava za kožu. Tijekom vrućine, koža može postati nadražena, upaljena ili dehidrirana, što može uzrokovati nelagodu i neželjene reakcije poput crvenila ili svrbeža. Krioterapija koristi hlađenje kako bi smirila kožu i smanjila ove simptome.

Osim toga, hlađenje poboljšava cirkulaciju krvi u koži, što može pomoći u smanjenju natečenosti i podbuhlosti lica. Ona može pomoći u zatvaranju pora i poboljšanju tonusa kože, čineći je glatkom i blistavom.

UFO™ 3 uređaj s krioterapijom idealan je izbor za ljetne dane jer omogućuje brzo i učinkovito hlađenje kože, pružajući trenutno olakšanje od topline i istovremeno poboljšavajući hidrataciju i vitalnost kože. Osvježavajuća krioterapija učvrsćuje i opušta kožu, tako da možete reći zbogom borama i oteklinama - uz smanjenje pora.

NJEGA NAKON SUNCA

Različite vrste LED svjetla mogu biti izuzetno korisne u njezi kože nakon izlaganja suncu.

Crvena LED svjetla poznata su po svojim anti-age svojstvima jer potiču proizvodnju kolagena i ubrzavaju regeneraciju kože. Ovo svjetlo može pomoći u smanjenju sitnih linija i bora te u obnavljanju oštećene kože.

Plava LED svjetla imaju antimikrobna svojstva i mogu pomoći u smanjenju upala i akni koje se mogu pojaviti kao posljedica sunčevog izlaganja. Ona također pomažu u kontroli proizvodnje sebuma, što je važno za održavanje čiste i zdrave kože.

Zelena LED svjetla smanjuju crvenilo i iritaciju, te pomažu u izjednačavanju tena. Ova vrsta svjetla može umiriti kožu koja je možda nadražena ili osjetljiva nakon sunčanja.

Žuta LED svjetla poznata su po svojim svojstvima za poboljšanje cirkulacije i stimulaciju limfnog sustava, čime se koža revitalizira i dobiva zdraviji sjaj. Također pomžu kod umirivanja opeklina od sunca.

Narančasta LED svjetla također su korisna jer poboljšavaju teksturu kože i potiču njenu elastičnost. Ova svjetla djeluju duboko, pomažući u regeneraciji i revitalizaciji kože, posebno nakon izloženosti suncu.

UFO™ 3 uređaj s raznovrsnim LED svjetlima omogućuje vam da iskoristite sve ove prednosti jednostavno i učinkovito. Kombinirajući LED terapiju s drugim naprednim tehnologijama, UFO™ 3 pruža cjelovitu njegu kože nakon sunčanja, ostavljajući je obnovljenom, hidratiziranom i zdravom.

FOREO UFO™ 3 dostupan je na služebenoj stranicu foreo.com, te kod službenih partnera: Douglas.hrBeautypharmacy.hrTehno-mag.hrRoxbeauty.hrMartimex.hrFabuspot.hr

CONVERSATION