F Revolut proširuje RevPoints program vjernosti s popustima za A1 u Hrvatskoj - Totally Glamourous

Revolut proširuje RevPoints program vjernosti s popustima za A1 u Hrvatskoj

 

Revolut, globalna financijska aplikacija s više od 45 milijuna korisnika diljem svijeta i više od 400.000 u Hrvatskoj, danas je predstavila nove pogodnosti značajke RevPoints, prvog paneuropskog programa vjernosti za debitne kartice.

Uz zaradu ekskluzivnih popusta na putovanja, Smještaj i Doživljaje, korisnici Revoluta u Hrvatskoj sada mogu uživati ​​u ekskluzivnim popustima ili čak u potpunosti platiti s RevPoints bodovima kod poznatih lokalnih tvrtki kao što su A1 i Svijet Media za online kupnju putem Revolut Paya, osiguravajući da korisnici mogu iskoristiti svaki zarađeni bod.

RevPoints nudi veliki broj lako dostupnih mogućnosti za ostvarivanje bodova koje zadovoljavaju različite stilove života i sklonosti – bez potrebe za kreditnom karticom. Korisnici mogu prenijeti svoje RevPoints na više od 30 programa vjernosti zrakoplovnih tvrtki, uključujući British Airways Executive Club, Iberia Plus, Vueling Club i mnoge druge, čineći putovanja pristupačnijim nego ikad prije. Osim toga, RevPoints se mogu iskoristiti za vrijedne popuste na vrhunski Smještaj za odmor i nezaboravne Doživljaje putem kartice Životni stil unutar aplikacije Revolut.

Ovisno o planu, korisnici mogu zaraditi do 1 bod za svaki potrošeni euro, kad plaćaju karticom, a mogu čak i ubrzati svoju zaradu pretvaranjem viška novca od izvršenih transakcija u bodove, kupnjom preko Revolut Paya, izvršavanjem zabavnih izazova u aplikaciji ili putem rezervacija u aplikaciji putem značajki Smještaj i Doživljaji.*

Vijest dolazi nakon što je Revolut danas objavio širenje programa u dodatne zemlje diljem EGP-a, nakon lansiranja u Ujedinjenom Kraljevstvu prošlog tjedna. Od početka pokretanja programa u rujnu 2023., korisnici Revoluta na sedam europskih tržišta zaradili su više od 1 milijarde RevPointsa i iskoristili gotovo 120 milijuna bodova. Građani Hrvatske su do sada zaradili preko 57 milijuna RevPoints i od toga 6 milijuna iskoristili za ekskluzivne popuste na putovanja (59 %), Smještaj (35 %) i Doživljaje.

Nedavno istraživanje koje je provela Dynata u ime Revoluta pokazalo je da 46 % Hrvata smatra da su dodatne pogodnosti poput programa vjernosti, ekskluzivnih ponuda ili personaliziranih nagrada važne pri odabiru pružatelja financijskih usluga. Uz to, 32 % ispitanika reklo je da su ekskluzivni popusti na proizvode i usluge najprivlačnije nagrade kada razmatraju programe vjernosti.

Christopher Guttridge, generalni direktor Revolut proizvoda Životni stil, komentirao je:

RevPoints smo pokrenuli s ciljem transformiranja svakodnevne potrošnje u proizvode i iskustva koje ljudi vole, pretvarajući svakodnevne kupnje u nagrade. Vidjeli smo da već mnogi Hrvati uživaju u RevPoints bodovima i koriste pogodnosti programa. Za razliku od mnogih programa vjernosti, RevPoints činimo dostupnim svima osiguravajući da korisnici mogu maksimalno iskoristiti prednosti korištenja Revoluta kao svog primarnog bankovnog računa bez potrebe za kreditnom karticom.”

Novi korisnici programa RevPoints mogu uštedjeti pri planiranju svoje sljedeće avanture s 3.000 bodova (ekvivalentno 3.000 milja zrakoplovnih kompanija ili do 60 € popusta na putovanja) nakon što izvrše 150 prihvatljivih transakcija u 90 dana. Osim toga, korisnici mogu zaraditi do 10.000 bonus bodova povećanjem razine svog plana i ispunjavanjem pragova potrošnje unutar prvih 90 dana. Za one koji koriste Revolut Ultra plan, nagrade vrtoglavo rastu. Korisnici koji potroše 2.500 € mjesečno mogli bi zaraditi do 30.000 RevPoints godišnje – dovoljno za besplatno povratno putovanje iz Europe u New York ili za hotelski popust od 600 €.1

Korisnici Revoluta na Premium, Metal i Ultra planovima ne samo da su nagrađeni dodatnim RevPoints bodovima za svoju dnevnu potrošnju, već i raznim pretplatama koje uključuju Financial Times, Deliveroo, Tinder, ClassPass, NordVPN i više. Od predstavljanja, Revolut nastavlja sa širenjem pogodnosti za partnere dostupne s programom, s novim partnerskim pretplatama koje dolaze uskoro.

Pokrenut 2022., Revolut Pay služi kao most između Revolut poslovnih i privatnih računa. Ovo inovativno rješenje za prihvaćanje plaćanja korisnicima osigurava besprijekorno iskustvo naplate jednim klikom, pridonoseći povišenim stopama konverzije plaćanja i smanjenjem troškova obrade za trgovce. Trenutno se tisuće tvrtki oslanjaju na Revolut Pay za prihvaćanje online plaćanja svaki mjesec.

Primjenjuju se Uvjeti i odredbe značajke RevPoints i Revolut Pay.

1 Temelji se na kalkulaciji pretvaranja milja zrakoplovnih kompanija u nagrade sa sljedećeg linka https://www.flyingblue.us/en/spend/flights/rewardsPrimjenjuju se Uvjeti i odredbe plaćenog plana.

CONVERSATION