F Slušalice, nanovo izumljene: Predstavljamo vam slušalice Dyson OnTrac™ - Totally Glamourous

Slušalice, nanovo izumljene: Predstavljamo vam slušalice Dyson OnTrac™

 

Dyson danas predstavlja svoje prve Hi-Fi audio slušalice: Dyson OnTrac™. Uz uklanjanje buke¹ koje je najbolje u ovoj klasi, slušalice omogućavaju do 55 sati² impresivnog slušanja.

S preko 2.000 prilagodljivih kombinacija boja vanjskih kapica i jastučića za uši, svaki jastučić za uši napravljen je od ultramekih mikrovlakana i visokokvalitetne pjene za vrhunsku udobnost i akustično brtvljenje. Višestruko okretne gimbalne ruke i jedinstvena baterija smještena u traci za glavu osiguravaju uravnoteženu raspodjelu težine.

Jake Dyson, glavni inženjer: "Misija Dysonovog audio inženjeringa je očuvanje integriteta umjetnikovih zvučnih valova, bez smetnji. Želimo također kreirati slušalice koje će ljudi obožavati, koje će biti uzbudljive i na koje će biti ponosni. S preko 30 godina iskustva u aeroakustici, svladali smo fiziku zvuka. Reducirajući buku zahvaljujući našim anehoičnim komorama i stručnim inženjerima, primijenili smo i dodatno proširili svoje znanje o zvuku kako bismo razvili slušalice Dyson OnTrac™. Naše prve audio slušalice koje idu preko uha daju najbolji ANC u klasi, iznimnu kvalitetu zvuka i cjelodnevnu udobnost korištenjem jedinstvenih materijala, dizajna i mogućnosti prilagodbe.”

Uklanjanje buke najbolje u klasi

Kako bi stvorio optimalne uvjete za slušanje, Dyson OnTrac™ uključuje vlastiti algoritam za Active Noise Cancellation (ANC) koji koristi 8 mikrofona, te semplira izvanjski zvuk 384.000 puta u sekundi. U kombinaciji s vrhunskim materijalima i pažljivo oblikovanom internom geometrijom, to uklanja do 40 dB neželjene buke.

Poboljšani raspon zvuka

S 44-milimetarskim, 16-ohmskim neodimijskim drajverima zvučnika i naprednom obradom audio signala, Dyson OnTrac™ osigurava da se svaka nota ili riječ prenesu s preciznošću. Slušalice reproduciraju frekvencije od niskih 6 Hertza do visokih 21.000 Hertza, pružajući duboki sub-bas kojega možete osjetiti, te čiste visoke tonove na gornjem kraju frekvencijskog raspona. Istovremeno, kućište zvučnika nagnuto je za 13° prema uhu za izravniju zvučnu reakciju.

55 sati¹ baterije uz ANC

S trajanjem baterije do 55 sati¹, Dyson OnTrac™ osigurava do dva tjedna slušanja² čak i kada je ANC aktivan. Dvije litij-ionske baterijske ćelije smještene su u traku za glavu kako bi se postigao ravnomjerniji raspored težine. Za uključivanje ili isključivanje ANC-a dovoljno je dvaput dodirnuti bilo koju od slušalica.

Projektiran za cjelodnevnu udobnost i akustiku

Certificiran kao komforan od strane US Ergonomics4Dyson OnTrac™ spaja udobnost i akustiku s preciznošću. Probrani materijali i ergonomski dizajn osiguravaju vrhunsko akustično brtvljenje i trajnu udobnost. Jastučići od visokokvalitetne pjene i višestruko okretne gimbalne ruke smanjuju pritisak na uši, dok smještaj baterije unutar trake za glavu daje ravnomjernu distribuciju težine. Mekani jastučići za uši od mikro antilop kože i optimizirana sila stezanja osiguravaju konzistentno prianjanje za različite veličine glave.

Prilagodljive uz trajne materijale i vrhunske premaze

Dyson OnTrac™ dolazi u četiri kombinacije boja koje su precizno izrađene s jedinstvenim, trajnim premazima, koje je dizajnirao Jake Dyson i naš CMF tim. Inspirirane CNC procesom proizvodnje, verzije su CNC aluminij, bakar i nikal. Verzija Keramički cinober koristi premaz u boji koji nalikuje na keramiku. Uz ove četiri kombinacije boja, također možete i prilagoditi svoj Dyson OnTrac™ posebnim vanjskim kapicama i jastucima za uši različitih boja i premaza.

Dostupne kapice i jastuci za prilagodbu – Dostupne izravno na Dyson Hrvatska | Službeno web-mjesto

Vanjske kapice proizvedene su od visokokvalitetnog aluminija, s laganim i postojanim pokrovom u velikom broju različitih boja i premaza – keramičkih ili anodiziranih. Svaka pojedinačna kombinacija košta €50,00.

MyDyson™ App³

Aplikacija MyDyson™ App³ uključuje praćenje zvuka u realnom vremenu, koje prati glasnoću zvuka u uhu i vanjsku glasnoću upozoravajući korisnika na potencijalno opasnu razinu. MyDyson™ App³ također omogućava vlasnicima izbor između tri različita EQ moda: Bass Boost, Neutral i Enhanced.

Dodatne mogućnosti –

  • Detekcija veličine glave: Kapacitivni senzori detektiraju jesu li kapice za uši odvojene od ušiju, te vam signaliziraju da pauzirate audio. Audio se automatski nastavlja nakon zamjene.

  • Intuitivni joystick: Jednostavno reproduciranje, pauziranje zvučnih zapisa, preskakanje, premotavanje naprijed i nazad, ili aktiviranje glasovnih naredbi.

  • Kristalno čisti pozivi: Mikrofoni s dvostrukim snopom jasno hvataju vaš glas, a ne izvanjsku buku.

  • Praćenje zvuka u realnom vremenu: Kontinuirano se prati glasnoća u uhu i izvanjska glasnoća, te upozorava na potencijalno štetnu razinu kroz izvješća uživo u aplikaciji MyDyson™.

  • Kontrola MyDyson™ aplikacije: Aplikacija MyDyson™ automatski se ažurira.

Audio istraživanje i razvoj

Dyson je poznat po razvoju novih tehnologija i širenju na neočekivana područja. Svaki projekt započinje temeljitim istraživanjem i znanstvenim tumačenjem. U području audija, Dysonovi inženjeri prioritet stavljaju na očuvanje integriteta zvuka. Cilj je reproducirati zvuk što je bliže moguće originalnoj snimci ili miksu, bez distorzija ili zagađenja bukom. Da bi se to postiglo, potrebno je duboko razumijevanje akustike i psihoakustike, koje su Dysonovi inženjeri stekli kroz godine iskustva u razvijanju proizvoda koji stavljaju zrak u kretanje. Tijekom 30 godina Dyson je okupio tim svjetske klase s obimnim znanjem u području tehnika akustike i redukcije buke. Naš tim se konstantno usavršava, šireći svoje znanje o reprodukciji zvuka, uklanjanju buke i elektroakustičkom dizajnu.

CONVERSATION