F SPOTTED! Emily Cooper otkriva tajnu svoje fantastične kože u novoj sezoni: našu legendarnu LUNATM by FOREO - Totally Glamourous

SPOTTED! Emily Cooper otkriva tajnu svoje fantastične kože u novoj sezoni: našu legendarnu LUNATM by FOREO

 

Iz Chicaga ravno u panoramu europskog grada svjetlosti, Pariza, Emily Cooper nastavlja juriti za snom uspješne karijere i privatnih osvajanja. Četvrta sezona živopisne i stilizirane serije "Emily u Parizu" premijerno počinje 15. kolovoza na Netflixu, a LUNA™ 4 mini pridružuje se avanturi. Emily Cooper je mlada Amerikanka koja je osvojila Pariz svojim besprijekornim stilom, prelazeći granice i postajući uzor u pogledu stila i ljepote, kako na ekranu tako i izvan njega.

LUNA™ 4 mini (219€)

Ljubiteljica mode s dubokim interesom za svijet kozmetike i njege kože, u ovoj novoj sezoni serije otkriva jedan od svojih beauty tajni za porculansku kožu: uređaj LUNATM 4 mini. Smješten na njezinoj kupaonskoj komodi, protagonistkinja mu bezuvjetno vjeruje za dubinsko čišćenje kože i sjajan izgled na događajima, spojevima ili druženjima s prijateljima. Emily savršeno zna da je ključ besprijekornog, prirodnog i jednostavnog pariškog izgleda imati kožu koja služi kao prazno platno.

Credit: @Netflix

  1. razloga zašto Emily ne može živjeti bez svog LUNATM uređaja

1. Učinkovita i brza beauty rutina za njezin užurban život

Emily ima gust raspored koji zahtijeva da uvijek izgleda savršeno. FOREO LUNATM uređaj pruža dubinsko čišćenje lica u samo 1 minuti, uklanjajući 99,5% prljavštine, ulja i ostataka šminke. Ovo joj omogućuje da održava sjajnu i svježu kožu uz minimalan trud, savršeno se uklapajući u njezin moderan način života. Osim toga, posjeduje Glow Boost način rada koji traje samo 30 sekundi.

2. Moć tehnologije koja štedi vrijeme i poboljšava skincare iskustvo

LUNATM je uređaj koji unapređuje iskustvo čišćenja zahvaljujući svojoj patentiranoj T-SonicTM tehnologiji, koja pomaže u otključavanju pora, uklanjanju nesavršenosti i poboljšanju apsorpcije proizvoda za njegu kože. Štoviše, izrađena je od ultra-higijenskog silikona, što je čini 35 puta više higijenskom od drugih četkica.

3. Kompaktan i elegantni dizajn

Kompaktni i elegantni dizajn, LUNATM uređaja, savršeno se uklapa u šik i dinamičan stil protagonistice. Zauzima minimalan prostor, lijepa je i jednostavna za prenošenje, čineći je idealnim saveznikom za njezina česta putovanja između događaja, sastanaka i izleta.


4. Sjajna koža za društvene mreže

Emily i njezina prisutnost na društvenim mrežama su nerazdvojni. LUNATM joj pomaže postići blistav i ujednačen ten, povećavajući njezino samopouzdanje pred kamerom i osiguravajući da uvijek izgleda zapanjujuće u svojim selfijima i videima.


LUNATM + dvostruko čišćenje: najšik romansa

LUNATM se savršeno slaže s balzamom za uklanjanje šminke koji sadrži bademovo ulje i hidratantno ulje jojobe te s mikropjenom za čišćenje, pružajući najdublje i najtemeljitije iskustvo čišćenja.

Korak 1: LUNA™ Cleansing Balm (€59.90)
Korak 2: LUNA™ Micro-Foam Cleanser 2.0 (€49)

Ljubav brenda prema seriji započela je iza kamera s službenom vizažisticom serije, Aurelie Payen, velikom obožavateljicom FOREO proizvoda. Ovi proizvodi osvojili su ne samo nju, već i cijelu ekipu, prelazeći granice i postajući neočekivani gost.

Dakle, kad si u Parizu, radi kao Parižani. Kad si kod kuće i gledaš "Emily u Parizu," radi isto. 

CONVERSATION