F Sylvester Stallone vraća se na male ekrane u novoj sezoni serije Tulsa King - Totally Glamourous

Sylvester Stallone vraća se na male ekrane u novoj sezoni serije Tulsa King

 

U drugoj sezoni Dwight (Stallone) i njegova ekipa nastavljaju graditi i braniti svoje rastuće carstvo u Tulsi, ali baš kad se konačno snalaze, shvaćaju da nisu jedini s osvajačkim namjerama.

SkyShowtime je danas objavio da će željno iščekivana druga sezona popularne originalne serije Tulsa King, sa Sylvesterom Stalloneom, nominiranim za nagradu Oscar, biti dostupna za streamanje ekskluzivno na usluzi SkyShowtime od 18. rujna. Na usluzi je također premijerno prikazana najava nove sezone. Izvršni producenti su Taylor Sheridan i scenarist Terence Winter, obojica nominirani za nagradu Oscar, te redatelj Craig Zisk, nominiran za brojne nagrade. Serija Tulsa King trenutno se snima u Oklahomi i Atlanti. Serija dolazi is producentskih kuća MTV Entertainment Studios i 101 Studios.

U drugoj sezoni Dwight (Stallone) i njegova ekipa nastavljaju graditi i braniti svoje rastuće carstvo u Tulsi, ali baš kad se konačno snalaze, shvaćaju da nisu jedini s osvajačkim namjerama. Uz sve veće prijetnje mafije iz Kansas Cityja i moćnog lokalnog poduzetnika, Dwight se bori za sigurnost svoje obitelji i ekipe dok istodobno vodi brigu o poslovima. Usto, u New Yorku još uvijek ima nedovršenog posla.

Fantastičnu glumačku postavu serije Tulsa King čine Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Vincent Piazza, Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Neal McDonough, Frank Grillo, Domenick Lombardozzi, Andrea Savage, Garrett Hedlund i Dana Delany.

Uz Taylora Sheridana, Terencea Wintera i Craiga Ziska, izvršni producenti serije Tulsa King također su i David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Sylvester Stallone, Braden Aftergood i Keith Cox. Distributer serije je Paramount Global Content Distribution.

Tulsa King je dio Sheridanovog sve duljeg popisa serija na usluzi SkyShowtime među kojima su: 18831923Mayor of KingstownLawmen: Bass Reeves, nadolazeći Landman, druga sezona serije Lioness koja je upravo u produkciji te svih pet sezona serije Yellowstone.

CONVERSATION