F Transformiraj svoje portrete: HONOR i Rankin pozivaju vas u kreativnu avanturu! - Totally Glamourous

Transformiraj svoje portrete: HONOR i Rankin pozivaju vas u kreativnu avanturu!

 

HONOR i Rankin pozivaju Europljane da podijele svoju vibru u inovativnoj suradnji koja revolucionira portretiranje, kombinirajući umjetnost i tehnologiju u novoj seriji HONOR 200 s AI-pokretanom portretnom fotografijom

HONOR, najbrže rastući brend pametnih telefona u Europi, potvrdio je daljnje detalje suradnje s legendarnim fotografom Rankinom, koja je prvi put otkrivena na predstavljanju HONOR 200 serije u lipnju – spajajući HONOR 200 Pro‘Umjetnika za portrete’uređaj s originalnim umjetnikom za portrete. Tim povodom će Rankin objaviti seriju video uradaka, a najavljen je i poseban događaj RankinLIVE.

Video sadržaj prikazuje AI mogućnosti HONOR 200 Pro telefona i predstavljaju Rankina i druge posebne goste, uključujući Rankinovu suprugu – modnu manekenku i glumicu Tuuli Shipster. Kroz svaki od tri videa, Rankin, poznat po svojim ikoničnim fotografijama slavnih osoba poput kraljice Elizabete II, Davida Bowiea i Kate Moss, vodi gledatelje kroz osam ključnih koraka za postizanje savršene fotografije u različitim okruženjima.

Cilj HONOR-ove europske kampanje za HONOR 200 seriju je redefinirati portretiranje i dokazati kako svatko može biti majstor portreta. Kampanja poziva korisnike diljem Europe da snime i podijele vlastite portrete. Fotografije, koje se mogu snimiti bilo kojim uređajem, ocijenit će Rankin i njegov tim, kako bi organizirali izložbu koja će biti predstavljena u ključnim europskim gradovima ovog ljeta, uključujući jedno ikonično vanjsko oglasno mjesto u središnjoj Europi.

"Iznimno sam uzbuđen zbog suradnje s HONOR-om kako bih pokazao mogućnosti serije 200 i demonstrirao koliko je jednostavno stvarati impresivne portrete pomoću vlastitog mobitela. Fasciniran sam nevjerojatnim slikama koje su već pristigle od samog lansiranja uređaja, a nadamo se da će naši filmovi inspirirati još više korisnika da snime i podijele svoje slike tijekom sljedećih tjedana", naglasio je Rankin.

Više informacija o prijavi potražite na: https://www.honor.com/hr/events/honor-200-series-social-activation/

"S HONOR 200 serijom, ponosno predstavljamo spoj umjetnosti i tehnologije koji donosi savršene portrete u Europu. Suradnja s Rankinom dodatno potvrđuje našu posvećenost europskom tržištu i naglašava našu neumornu želju za izvrsnošću u pomicanju granica mobilne fotografije", izjavio je Tony Ran, predsjednik HONOR Europe.

Otključavanje umijeća portretnog fotografiranja inspiriranog Studio Harcourtom

Prepoznavši važnost svjetla i sjene u portretnoj fotografiji, HONOR 200 serija je opremljena naprednim hardverom i sofisticiranim AI-pokretanim softverom koji pažljivo ko-inženjerski prepoznaje čak i najsuptilnije nijanse osvjetljenja. HONOR 200 Pro ima 50 MP glavnu kameru za portrete sa Super Dynamic H9000 senzorom, što korisnicima omogućuje snimanje atraktivnih fotografija sa savršenom ravnotežom svjetla i sjene. Podrška za 4-u-1 tehnologiju spajanja piksela s veličinom piksela od 2.4 μm omogućuje korisnicima snimanje detaljnih slika, čak i u situacijama slabog osvjetljenja. Osim toga, HONOR 200 Pro posjeduje 50 MP telefoto kameru s prilagođenim telefoto senzorom od Sonyja, osiguravajući bolje sposobnosti senzora za svjetlo i izuzetne detalje pri snimanju udaljenih objekata.

HONOR 200 Pro diže portretnu fotografiju na novu razinu s moćnim HONOR AI Portrait Engineom, poboljšanim umjetnom inteligencijom.

Dostupnost

Cjelokupna HONOR 200 serija dostupna je u prodaji kod HONOR prodajnih partnera, a HONOR 200 Pro dostupan je u dvije boje: crnoj i mjesečevo bijeloj po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 799 €. HONOR 200 dolazi u smaragdnoj zelenoj i crnoj boji1 po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 649 €, a HONOR 200 Lite u ponoćno crnoj i tirkiznoj boji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 329 €.

Za više informacija posjetite HONOR online na: https://www.honor.com/hr/

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska

1 Boja ovisi o stanju na tržištu.

CONVERSATION