F Treći Moto susret Klis 2024. okupio više od deset tisuća posjetitelja i potvrdio da rock živi vječno - Totally Glamourous

Treći Moto susret Klis 2024. okupio više od deset tisuća posjetitelja i potvrdio da rock živi vječno

 

Bila su to dva dana za pamćenje. U divljini, na vratima Dalmatinske zagore, tamo gdje 363 dana nikog nema osim životinja i ptica, dođu Free Ridersi i u dva dana na Kočinje brdo dovedu više od deset tisuća ljudi i naprave rock party o kojem se priča. Hrvatski Woodstock!

Ukratko, žarilo se i palilo u petak i subotu na trećem Moto susretu Klis 2024. Vrhunski zvuk, odlična produkcija, pozornica od 30 četvornih metara na kojoj su neumorni bendovi – Zabranjeno pušenje i Atomsko sklonište, priredili pravi spektakl i potvrdili zbog čega su među najboljim rockerima na ovim prostorima. Odlični i energični bili su i Korčulani Jaune Hot Chili Melone i zagrebački Ballbreakersi, ali i DJ Čuka koji je posjetitelje zabavljao do zore.

Tako su Free Ridersi od nepoznatog brda iznad Klisa u samo tri izdanja Moto susreta napravili europski bajkerski brend. Jer ove godine došlo je više od 160 moto klubova, bilo je tu bajkera iz čitave Dalmacije, Hrvatske, Austrije, Slovenije, Nizozemske, Njemačke, Italije, Bosne i Hercegovine, Srbije… Za usporedbu prošle godine na drugi Moto susret došlo je više od 120 klubova i šest tisuća posjetitelja pa je vidljivo da je ova manifestacija sve popularnija među bajkerima i ljubiteljima rocka.

„Trebat će nam koji dan da se slegnu dojmovi. Još smo pod adrenalinom i presretni što smo ponovo uspjeli. Koristim prigodu zahvaliti svima koji su sudjelovali u organizaciji, našim sponzorima, svim posjetiteljima… I naravno, našim članovima koji su neumorno radili tjednima“, poručio je Mijo Smodlaka, predsjednik Free Ridersa. U Moto klubu ih je samo 26, od 19 do 70 godina, a od Klisa su napravili pravo malo bajkersko čudo, atraktivnu moto destinaciju.

I ovogodišnji Moto susret kao i prethodna dva ima humanitarni predznak, prihod u dogovoru s Općinom Klis ide u dobrotvorne svrhe.

CONVERSATION