F Umjetnost, energija i hedonizam u zen oazi na Jadranu - Totally Glamourous

Umjetnost, energija i hedonizam u zen oazi na Jadranu

 

Inovativnu slovensku alternativnu umjetnicu Uršku Lan posjet Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera s njegovom zanimljivom arhitekturom i prekrasan pogled potaknuli su da osmisli novu liniju slika. U nju je, kaže, utkala energiju mora.

"Umjetnost je iznimno važna za stvaranje našeg okruženja. Naime, ono što nas okružuje također nas i sukreira. Možemo se okružiti poticajnim i inspirativnim okruženjem koje nas podržava u opuštanju i dobrom osjećaju ili u uspjehu i osobnom rastu. Ono što svakodnevno promatramo kreira naše emocionalne ciljeve koje kroz različite životne aktivnosti želimo doživjeti. Neka vaše ljeto bude u znaku opuštanja, mira i užitka u zen oazi Iadere", kaže Urška.

Umjetnost bez okvira

Urška Lan istražuje vibracijsko liječenje pomoću umjetnosti. Kaže kako bojama prenosi energiju na platno i koristi ga kao nositelja blagotvornih informacija. Njezina djela, koja nemaju okvira, smatra, pulsiraju živom energijom i pozivaju nas na unutarnje putovanje. Do sada je imala devet samostalnih izložbi i 70 instalacija, a njene slike mogu se vidjeti u Karnion Holističkom Centru u Medvodama, kao i u Teksasu i Mumbaiju.

Izložbu "Infuse Your Life" u Hotelu & Spa Iadera možete pogledati 21. i 28. srpnja te 4. i 11. kolovoza u 19 sati u restoranu Sotto Voce, a 22. i 29. srpnja te 5. i 12. kolovoza u 10 sati vodit će radionice stvaranja i meditativne umjetnosti u parku ispred hotela.

Urška vjeruje da umjetnost može preoblikovati naše poimanje svijeta i povezati nas s dubljim dijelovima sebe i dodaje da joj je cilj pomoći ljudima da otkriju svoju jedinstvenost i potencijale.

Destinacija za savršen odmor

Bez obzira tražite li obiteljski odmor pun aktivnosti, romantične trenutke udvoje, wellness bijeg ili gastronomska iskustva, u Falkensteiner Resortu Punta Skala nijedna želja neće ostati neispunjena. Od privatnih plaža do ekskluzivnog SPA-a, najsuvremenijih sportskih, fitness i zabavnih iskustava, idealna je destinacija u svako doba godine. Ovog ljeta u resortu možete uživati na Summer Breeze Festivalu, koji donosi obilje zabave s profesionalnim izvođačima i zabavljačima, sportske igre i aktivnosti te tematske večeri i posebne događaje.

CONVERSATION