F Uz Pupa SUN čuvaj Jadransko more i postani MARINE RANGER 🐬 - Totally Glamourous

Uz Pupa SUN čuvaj Jadransko more i postani MARINE RANGER 🐬

 

Jeste li znali da Mediternsko more akumulira 7% ukupne globalne mikroplastike, a sadrži samo 1% svjetske vode te da plastika iznosi više od 85% morskog otpada*?

Plavi svijet Institut za istraživanje i zaštitu mora je hrvatska neprofitna nevladina organizacija sa sjedištem na otoku Lošinju. Institut Plavi svijet stremi izvrsnosti kroz tri programa - istraživački, obrazovni i program zaštite mora. Glavni interes je istraživanje velikih morskih kralješnjaka, a aktivnosti također imaju za cilj podizanje svijesti javnosti te očuvanje i zaštitu cjelokupnog morskog okoliša i održivi razvoj.

Već drugu godinu za redom, Pupa podržava djelovanje Plavog svijeta čak i kroz same proizvode koji su bez nepotrebnog pakiranja, od 100% reciklirane plastike, od čega je čak 20% plastike izvučeno iz mora. Osim plastike, svake godine 25.000 tona proizvoda za sunčanje završi u našim morima. Zato je važno da su kreme za sunčanje u skladu s “KORALJNIM UGOVOROM HAVAJA, FLORIDE I PALAU-A.” Ponosni smo što su svi Pupa proizvodi za sunčanje bez OXYBENZONA i OCTINOXATA, kako ugovor i nalaže.

 

Pupa proizvodi iz SUN linije kreirani su po filozofiji PROTECT YOUR SKIN, RESPECT THE SEA, pa osim što ne zagađuju more, njeguju i štite kožu. Pružaju zaštitu od UVA – UVB – DUGIH UVA ZRAKA. Oni su mješavina savršeno balansiranih filtera koji su FOTOSTABILNI. Formule sadržavaju aktivne sastojke posljednje generacije koji sprječavaju utjecaje čak i INFRACRVENIH ZRAKA. CLEAN FORMULE su dermatološki testirane te sadržavaju samo funkcionalne i potrebne sastojke, a ne sadržavaju životinjske derivate. Formule sadrže i FAST TAN: MELASTIM TECH – patentirani sastojak koji stimulira proizvodnju melanina za brže dobivanje boje kože.

U SUN asortimanu zaštita postoji tekstura za svakoga:

lagani nevidljivi sprej - INVISIBLE SUNSCREEN SPRAY,

Slika na kojoj se prikazuje boca

Opis je automatski generiran uz srednju pouzdanost

 

 

mlijeko u spreju – SUNSCREEN MILK,

Slika na kojoj se prikazuje svijeća

Opis je automatski generiran

dvofazni uljni sprej - INVISIBLE TWO-PHASE SUNSCREEN

Slika na kojoj se prikazuje boca

Opis je automatski generiran uz srednju pouzdanost

i hranjiva krema - SUNSCREEN CREAM,

Slika na kojoj se prikazuje tekst, oprema za kupaonice, krema za kožu, dizajn

Opis je automatski generiran

 

 

baš kao i jačina zaštite – SPF 15, 30 i 50. Svi zaštitni faktori su multifunkcionalni – mogu se koristiti na licu, tijelu, tjemenu, kosi te tako pružaju kompletnu zaštitu od sunca. Za najmlađe u ponudi je SPF50+ Babies&Kids koji će zaštititi i najosjetljiviju kožu uz formulu obogaćenu prebioticima.

Babies & Kids Sunscreen Milk SPF 50+ - PUPA Milano image number 0

Ljubitelji preplanulog tena pronaćće najbolje saveznike u kultnoj TANNING UNGUENT marmeladi za ubrzano tamnjenje, a ljubitelji laganije teksture će se zaljubiti u novu formulu TANNING WATER maglice u spreju koja ubrzava tamnjenje.

Slika na kojoj se prikazuje Rješenje, losion, boca

Opis je automatski generiran

Proizvod iz AFTER SUN linije ima formulu s prirodno dobivenim sirovim sastojcima, uz to su i CLEAN FORMULE, što znači da imaju samo funkcionalne i potrebne sastojke. Za njegu nakon sunčanja, AFTER SUN MILK će se pobrinuti za oporavak kože, ali i da produlji brončani ten uz SUN OPTIMIZER. Mlijeko s efektom hlađenja minimizira crvenilo i dubinski hrani kožu te joj vraća hidrataciju.

Slika na kojoj se prikazuje oprema za kupaonice, tekst, Rješenje, losion

Opis je automatski generiran

 

Slika na kojoj se prikazuje Font, grafika, tekst, logotip

Opis je automatski generiran

Ovo ljeto osunčaj svoju kožu proizvodima koji ne štete morima uz PUPA proizvode za sunčanje i postani morski ranger tako što ćeš instalirati MARINE RANGER aplikaciju putem koje možeš dojaviti istraživačima svoja opažanja dupina, kitova ili morske medvjedice. Uz ovu aplikaciju možeš doznati više o morskim sisavcima Sredozemnog mora i možeš vidjeti što su dojavili drugi morski rangeri. Pozovi i svoje prijatelje da se pridruže te sudjelujte u programu zajedno! Više o tome na https://marine-ranger.org/.

CONVERSATION