F Čak i u vrućim ljetnim noćima, Samsung WindFree™ tehnologija osigurava miran san - Totally Glamourous

Čak i u vrućim ljetnim noćima, Samsung WindFree™ tehnologija osigurava miran san

 

Samsung klima uređaji opremljeni inovativnom WindFree™ tehnologijom prepoznati su na tržištima diljem svijeta. Od globalnog predstavljanja 2017. godine, prodaja izvan Južne Koreje nastavila je rasti s prosječnom godišnjom stopom od 30,7%1 tijekom posljednje tri godine (do kraja prve polovice 2024.).

Samsung Newsroom istražio je zašto je ova napredna tehnologija klimatizacije tako dobro prihvaćena među potrošačima širom svijeta.

▲ WindFree™ tehnologija omogućuje mirniji i ugodniji san.

Nedavno Samsung istraživanje2 među 1840 ispitanika iz Brazila, Indije, Italije, Južne Koreje, Tajlanda i Sjedinjenih Američkih Država otkrilo je da 44,6% (820) daje prednost WindFree™ klimatizaciji. Više od polovice ovih korisnika (58%) odabralo je "udoban san" kao primarni razlog za odabir WindFree™ klima uređaja. Rezultati pokazuju da sve veći broj korisnika očekuje da će klima uređaji nadilaziti tradicionalne funkcije hlađenja i nuditi opcije prilagođene za svaku situaciju.

Osim toga, istraživanje je pokazalo da se klima uređaji najviše koriste prije i poslije spavanja. Gotovo polovica (48%) ispitanika koristi svoje klima uređaje od 21 sat do spavanja, a preostalih 42% za vrijeme spavanja.

Napredna struktura klima uređaja s WindFree™ tehnologijom omogućuje ravnomjernu raspodjelu protoka zraka kroz 23.000 mikrorupica.3  Nakon što prostorija postigne zadanu temperaturu, jedinica se automatski prebacuje na WindFree™ način rada — lagano hladi prostor bez neugodnog osjećaja hladnog zraka na koži i stvara optimalne uvjete za duboki san.

Drugi razlog koji su korisnici naveli za izbor WindFree™ klima uređaja je “ušteda energije u usporedbi s normalnim načinom rada”. S obzirom na to da ušteda energije postaje sve značajnija uslijed klimatskih promjena, rezultati istraživanja pokazuju da WindFree™ tehnologija zadovoljava zahtjeve korisnika za smanjenom potrošnjom električne energije.

 U WindFree™ načinu rada, potrošnja električne energije smanjena je do 77%4 u usporedbi s maksimalno ohlađenim okruženjima, što donosi značajne uštede na računima za struju tijekom ljetnih mjeseci.

Dodatno, ispitanici su odabrali WindFree™ klima uređaj kako bi osigurali " ravnomjerno hlađenje " (50%), " minimalnu fizičku iritacije" (48%) i korištenje "AI automatskog hlađenja" (44%).

 WindFree™ klima uređaj dobio je brojne međunarodne nagrade uključujući glavna priznanja treću godinu zaredom na Korean Innovation Frontier Awards 2024.; MCE Excellence Award na Mostra Convegno Expocomfort (MCE) 2024., vodećoj globalnoj izložbi HVAC i rashladnih uređaja; i nagradu Najviša kvaliteta/cijena za kategoriju klima uređaja 2022. godine od Njemačkog instituta za kvalitetu i financije (ITQF), jednog od vodećih europskih certifikacijskih tijela.

Od svog predstavljanja 2016. godine, WindFree™ klima uređaj stekao je značajno priznanje korisnika diljem svijeta. Nastavit ćemo pružati inovativne proizvode koji na personaliziran način brinu o svim našim korisnicima“, rekao je Byoungha Song, voditelj odjela za planiranje klimatizacijskih rješenja, DA Business u Samsung Electronics.

1 Interno prikupljeni podaci o klimatizacijskim uređajima i sustavnim klimatizacijskim uređajima od početka srpnja 2021. do kraja lipnja 2024.

2 Provedeno online s više ponuđenih odgovora. Ispitanici su bili pojedinci između 20 do 59 godina starosti koji su primarni korisnici ili ključni donositelji odluka pri kupnji uređaja iz kućanstava s natprosječnim primanjima, a koja posjeduju klima uređaje.

3 Specifikacije temeljene na modelima Bespoke AI WindFree™ Gallery (za 81,8  i 65,9  ).

4 Tvrdnja se temelji na internom testiranju i može varirati ovisno o stvarnim uvjetima uporabe. Test je proveden pod KS standardnim uvjetima ispitivanja (KS C 9306: Klima uređaji). Uvjeti u zatvorenom prostoru bili su 27°C / 19°C (suhi termometar / mokri termometar), a vanjski uvjeti 35°C / 24°C (suhi termometar / mokri termometar). Model za testiranje bio je Samsung AR07D9150HA3. Stopu uštede energije potvrdio je Intertek, međunarodna organizacija za testiranje i certifikaciju, i može varirati ovisno o stvarnoj upotrebi.

CONVERSATION