F HONOR se ispričava vlasnicima Samsung Galaxy Z Folda zbog lansiranja tanjeg i lakšeg Magic V3 - Totally Glamourous

HONOR se ispričava vlasnicima Samsung Galaxy Z Folda zbog lansiranja tanjeg i lakšeg Magic V3

 

HONOR, globalni proizvođač pametnih uređaja, objavio je jedinstvenu ispriku vlasnicima Samsung Galaxy Z Fold uređaja u znak isprike zbog neugodnosti uzrokovanih predstavljanjem svog revolucionarnog preklopnog telefona, HONOR Magic V3.

Nedavna anketa provedena na 6.000 Europljana u dobi od 20 do 50 godina, koju je naručio HONOR, otkrila je da značajan dio populacije ima poteškoća s isprikama. Jedan od pet ispitanika priznao je da se ne osjeća ugodno prilikom ispričavanja, dok je 18 % ispitanika izjavilo da im je neugodno priznati kada griješe. Zanimljivo, 25 % njih je priznalo da ne vole reći "oprosti" jer nikad nisu u krivu.

Kako bi se iskupio za potencijalno razočaranje vlasnicima Samsung Galaxy Z Folda, HONOR je odlučio ručno ugravirati ispriku od 166 riječi na šarku svog najnovijeg modela, Magic V3. Ovaj tanak i lagan sklopivi telefon, s debljinom od samo 4,35 mm kad je rasklopljen i 9,2 mm kad je sklopljen, teži samo 226[1] grama (kao prosječan avokado), čime postavlja nove standarde u industriji.

Ova javna izjava, spoj vrhunske tehnologije i jedinstvene umjetnosti mikrograviranja, oživljena je u suradnji s poznatim mikro-umjetnikom Grahamom Shortom. Poznat kao "Ruke genija", Graham je postao poznat po iznimno detaljnim radovima koji zahtijevaju nevjerojatnu preciznost. Graviranje je trajalo 90 sati, a svaka linija teksta tanka je kao ljudska dlaka, što znači da se može pročitati samo pod mikroskopom.

"Razumijemo da veličina ima važnost, a kupnja debljeg, težeg preklopnog telefona prije izlaska Magic V3 mogla je uzrokovati neugodnosti", rekao je Avikar Jolly, direktor marketinga, HONOR Europa. "Cijenimo naše kupce i želimo im osigurati pristup najinovativnijoj tehnologiji. Ova isprika, iako malena, simbolizira našu iskrenu empatiju prema onima koji sada s ljubomorom gledaju na Magic V3."

Ključni rezultati ankete:

• 25 % ne voli reći "oprosti" jer nikad nisu u krivu

• 22 % Europljana ne osjeća ugodu kod ispričavanja

• 18 % ne voli priznati kada su u krivu

• 21 % osjeća nelagodu pri pomisli na ispriku

• 40 % tvrdi da su obično prvi koji se ispričaju

• 52 % su davali neiskrene isprike

• 41 % smatra da su neiskrene isprike najveća smetnja

• 34 % ne voli kada pojedinci okrivljuju druge umjesto da preuzmu odgovornost

• 27 % smeta kada netko djeluje nervozno ili nevoljno pri isprici

Cijela isprika od 166 riječi glasi:

Dragi vlasnici Samsung Galaxy Z Fold uređaja, ispričavamo se. Znamo da ste bili uzbuđeni zbog kupnje telefona koji se preklapa i stane u vaš džep, nespretno. Obećana vam je budućnost, tehničko čudo, svijet neograničenog multitaskinga i performansi. A sada, vjerojatno gledate novi HONOR Magic V3 i osjećate se pomalo... iznevjereno. Veličina je bitna, i osjećamo vašu bol. Kao da ste bili favoriti za zlatnu medalju, a onda ste zadnji stigli na cilj, spoznaja da postoji tanji, lakši i izdržljiviji preklopni uređaj dovoljna je da svatko preispita svoje odluke. Razumijemo. Bili ste jedni od prvih koji su se hrabro upustili u neistraženo područje preklopnih ekrana s upitnom izdržljivošću. Zaslužujete bolje. Zapravo, zaslužujete zlatnu medalju. Ozbiljno, u HONOR-u smo predani pomicanju granica tehnologije i donošenju najbolje moguće preklopne tehnologije. Samo kažemo... u redu je osjećati se razočarano. I mi bismo se tako osjećali.

HONOR će 5. rujna 2024. godine u Berlinu, Njemačka, na IFA 2024 održati event na kojem će predstaviti nove uređaj, gdje će biti objavljeni dodatni detalji o dolasku Magic V3 na europsko tržište.

CONVERSATION