F Kako očarati goste na prvi pogled? Nekoliko savjeta za uređenje predsoblja - Totally Glamourous

Kako očarati goste na prvi pogled? Nekoliko savjeta za uređenje predsoblja

 

Predsoblje je često prvi dojam koji posjetitelji stječu o domu pa tako težimo ovu prostoriju učiniti estetski privlačnom, ali i dobro organiziranom. To možemo lako postići kombiniranjem praktičnosti s odabranim stilom uređenja.

Ključni elementi predsoblja koje oduševljava

Ormari i komode postaju neizostavni elementi svakog predsoblja, pružajući dovoljno prostora za pohranu svih potrebnih stvari. Ormarići za obuću idealno su rješenje za pohranu i maksimalno iskorištavanje prostora, dok komode s dubokim ladicama nude praktičnost i dodatnu organizaciju. Ove sezone neutralne boje poput bijelesive i bež dominiraju, unoseći osjećaj prostranosti i smirenosti u predsoblje, dok istovremeno omogućuju jednostavno kombiniranje s različitim dekorativnim elementima.

Komoda s otvorenim policama omogućava laku dostupnost često korištenih predmeta, ali i priliku za dekoriranje prostora ukrasnim predmetima ili knjigama, što pridonosi estetskom izgledu predsoblja. Još jedan od ključnih elemenata predsoblja, ogledala, osim što su praktična, vizualno povećavaju prostor i ističu stil.

Kao i u svakoj prostoriji, detalji čine razliku. Dodaci poput stalaka za kišobrane i klub stolića dodaju funkcionalnost bez narušavanja estetike. Elegantan stalak za kišobrane može ujedno biti dekorativan element, dok će klub stolići pružiti dodatnu površinu za odlaganje manjih predmeta.

Uređenje bez prepreka

Predsoblje je ulaz u dom i prva prilika za izražavanje osobnog stila, pa je važno da bude i funkcionalno i privlačno uređeno. Ležernost ljetnih dana stvara idealnu prilika za osvježenje prostora, a kako bi dodatno olakšali uređenje predsoblja, u Lesnina XXXL centrima i na webshopu do 29. 8. 2024. u tijeku su posebni popusti koje će olakšati uređenje predsoblja, 20% na ogledala i 20% na konferencijske stolice.

CONVERSATION