28/08/2024

Kolekcija spaja omiljene animirane likove s prepoznatljivim ALDO stilom

 

Poznati svjetski brend modne obuće i dodataka, ALDO, u partnerstvu s Warner Bros. Discovery Global Consumer Products (WBDGCP), predstavlja svoju prvu kolekciju inspiriranu kultnim likovima Looney Tunesa. Riječ je o limitiranoj capsule kolekciji koja će od rujna biti dostupna za kupnju i u Hrvatskoj i koja bilježi maštovitost i kreativnost oba brenda – spajajući vječni šarm sa suvremenim dizajnom.

 

Kolekcija oživljava nestašni svijet Looney Tunesa kroz raznovrsnu žensku i mušku obuću, torbice i modne dodatke. Uz odvažne, šarene dizajne inspirirane omiljenim likovima kao što su Bugs Bunny, Daffy Duck i Tweety Bird, kolekciju karakteriziraju živahna grafika, boje i otkačeni elementi koji utjelovljuju animirani svijet Looney Tunesa. Komadi iz ove kolekcije zasigurno će unijeti dozu razigranosti i posebnog šarma baš svakom outfitu.

 

 

Od elegantnih i ženstvenih štikli, do udobnih tenisica i natikača, svaki komad spaja klasični i suvremeni stil. Također, svi modeli obuće koriste popularnu tehnologiju ALDO Pillow Walk™, izrađenu od pjene dvostruke gustoće i podstavljenih uložaka za besprijekoran spoj udobnosti i stila.

 

A group of women's shoes and purses

Description automatically generated

"Ova suradnja s WBDGCP-om omogućila nam je da u naš dizajn unesemo bezvremenski humor i radost koju ti likovi predstavljaju", rekla je Daianara Grullon Amalfitano, ALDO Brand i Project menadžerica te dodala: „Naš cilj je bio stvoriti kolekciju koja ne samo da slavi ove kultne Looney Tunes likove, nego također poziva naše kupce da prigrle njihovu razigranu stranu i prepuste se malo nostalgiji. Ova suradnja pravi je dokaz zabave i domišljatosti koju Looney Tunes i ALDO donose.”

Vjerujemo kako će ova kolekcija oduševiti sve ljubitelje mode koji se usude izaći iz svoje zone komfora i poigrati se modnim kombinacijama. Svoje favorite potražite od rujna u odabranim Aldo poslovnicama u Zagrebu i Splitu te na službenom Aldo web-shopu.