F Matija Cvek & The Funkensteins za kraj Wine & Music Nights sezone u Labinu - Totally Glamourous

Matija Cvek & The Funkensteins za kraj Wine & Music Nights sezone u Labinu

 

U bajkovito uređenom ambijentu labinskog Parka hrvatskih branitelja, u petak će se održati treće i ujedno posljednje izdanje ovogodišnje manifestacije Wine & Music Nights. Ovaj čarobni park, ukrašen stotinama lampica, ponovno će postati mjesto susreta vrhunskih lokalnih vinara i najpoznatijih domaćih glazbenika. Program započinje u 20 sati i obećava nezaboravnu večer u istarskom stilu.

Turistička zajednica Grada Labina odlučila je ljetnu sezonu završiti u velikom sjaju, uz koncert jednog od najpopularnijih domaćih glazbenika, Matije Cveka, i njegovog benda The Funkensteins. Mladi glazbenik 2021. je izdao debitantski album "Izbirljivo i slučajno" koji se već u prvom tjednu našao na broju jedan najprodavanijih, a vlasnik je i četiri Porina te dobitnik nagrade Večernjakova ruža za glazbenika godine 2023. Odlikuju ga iznimno kvalitetni live nastupi s bendom The Funkensteins, što ovaj sastav čini idealnim izborom za večer koja poziva na ples, radost i uživanje u hrani, piću i glazbi. Nakom Matije, DJ Fabio & Alen te DJ Fritz, publiku će zabavljati do kasnih noćnih sati.

Za potpuni doživljaj posljednjeg ovogodišnjeg izdanja Wine & Music Nights pobrinut će se zajednica lokalnih vinara Trs. Njihovi članovi ponovno su pripremili najbolje primjerke poznatih istarskih sorti vina – od elegantnog roséa do mirisnog muškata. Uz raznolik izbor za sve vrste ljubitelja vina, ni ljubitelji craft piva neće ostati uskraćeni jer će svoje proizvode nuditi Labona Craft Brewery. Ova mala, ali već dobro poznata lokalna pivovara, ističe se prirodnim proizvodima bez dodataka, surogata, aroma, bojila ili konzervansa, što jamči vrhunsku kvalitetu i autentičan okus. Posjetitelji će imati priliku uživati i u ljetnim koktelima te likerima obiteljske destilerije Krulčić, a novost u ponudi je Udruga Istrabarman s izborom koktela pripremljenih od voća domaćih OPG-ova.

Wine & Music Night ne bi bio potpun bez već tradicionalne gastronomske ponude Pop-Up 66 powered by Fast66. Na jelovniku će se naći i domaći kozji sirevi OPG-a Dol, a za one malo žešćeg ukusa, TZ Labin pripremio je pravu poslasticu - ljute umake obiteljskog OPG-a Forto.

Ne propustite priliku za uživanje u ovogodišnjem finalnom izdanju ove romantične manifestacije i provedite još jednu ljetnu večer uz vrhunsko vino, craft pivo i živu izvedbu najvećih domaćih i stranih hitova.

Vidimo se, u petak, 23. kolovoza, u 20 sati, u Parku hrvatskih branitelja u Labinu!

CONVERSATION