F Pariz 2024: gledatelji Olimpijskih igara uživaju u natjecanju u jedrenju uz Galaxy S24 Ultra - Totally Glamourous

Pariz 2024: gledatelji Olimpijskih igara uživaju u natjecanju u jedrenju uz Galaxy S24 Ultra

 

Tvrtka Samsung omogućila je obožavateljima da u potpunosti urone u natjecanje u jedrenju na Olimpijskim igrama u Parizu 2024, koje se održava u francuskom lučkom gradu Marseilleu. Pomoću Galaxy S24 Ultra pametnih telefona koji su postavljeni na svakom plovilu, gledatelji su doživjeli utrku kao da se nalaze uz svoje omiljene sportaše — zajedno se boreći s vremenskim izazovima usred Sredozemnog mora.

Prvi put u povijesti, Samsung je primijenio optimizirani softver i tehnologiju za podršku snimanju i prijenosu video materijala u suradnji s Međunarodnim olimpijskim odborom (MOO), Olimpijskim servisom emitiranja (OBS) i drugim olimpijskim partnerima.

Galaxy S24 Ultra pametni telefoni postavljeni su na jedrilice koji se koriste u jedriličarskim natjecanjima. Za kitesurfing i jedrenje na dasci, Galaxy pametni telefoni bili su pričvršćeni na rame svakog sportaša te na bove u vodi. Uz ovo novo iskustvo gledanja, ljubitelji jedrenja mogli su uživati u svakom detalju natjecanja.

Ovim pothvatima prethodio je niz novih izazova i mjeseci istraživanja, razvoja i testiranja – u bliskoj suradnji s OBS-om i drugim olimpijskim tehničkim partnerima, kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta videa i performanse povezivanja na raznim vodenim površinama i vremenskim uvjetima, koji mogu biti vrlo vjetroviti s velikim valovima ili izrazito vrući i sunčani. Tvrtka Samsung je zajedno s partnerima riješila ove izazove koristeći optičku stabilizaciju slike (OIS) Galaxy S24 Ultra, povećanjem snage prijenosa te postavljanjem relejnih tornjeva na plovila kako bi gledateljima osigurali besprijekorno iskustvo prijenosa uživo.

U skladu s vizijom Olimpijskih igara Pariz 2024 "Games Wide Open", Samsung je posvećen pružanju zadivljujućeg iskustva obožavateljima diljem svijeta.



▲ Pametni telefoni Galaxy S24 Ultra postavljeni na jedrilici Roberta Dicksona i Seana Waddilovea iz tima Irske dok se natječu u klasi muškog skifa 49er četvrtog dana Olimpijskih igara Pariz 2024. u marini Marseille 30. srpnja 2024. u Francuskoj. (Fotografija Getty Images)

▲ Pametni telefoni Galaxy S24 Ultra postavljeni na jedrilici Isaaca McHardieja i Williama McKenzieja iz broda Tima Novog Zelanda dok se natječu u klasi muškog skifa 49er četvrtog dana Olimpijskih igara Pariz 2024. u marini Marseille 30. srpnja 2024. u Francuskoj. (Fotografija: Phil Walter/Getty Images)

▲ Pametni telefoni Galaxy S24 Ultra postavljeni na bovi na vodi dok se Makoto Tomizawa iz Japanskog tima natječe u muškoj klasi Windsurf iQFoil četvrtog dana Olimpijskih igara Pariz 2024. u marini Marseille 30. srpnja 2024. u Francuskoj. (Fotografija: Clive Mason/Getty Images)

▲ Pametni telefoni Galaxy S24 Ultra postavljeni na jedrilici Iana Barrowsa i Hansa Henkena iz tima SAD dok se natječu u klasi muškog skifa 49er četvrtog dana Olimpijskih igara Pariz 2024. u marini Marseille 30. srpnja 2024. u Francuskoj. (Fotografija: Phil Walter/Getty Images)

▲ Pametni telefoni Galaxy S24 Ultra postavljeni na jedrilici Odile Aanholt i Annette Duetz iz nizozemskog tima dok se natječu na putu do zlata u ženskoj utrci za medalju u klasi skif 49erFX sedmog dana Olimpijskih igara Pariz 2024. u marini Marseille 2. kolovoza 2024. Francuska. (Fotografija: Phil Walter/Getty Images)

▲ Galaxy S24 Ultra pametni telefoni postavljeni na jedriličarskom natjecanju Pariz 2024. u marini Marseille, Francuska.

▲ Galaxy S24 Ultra pametni telefoni postavljeni na jedriličarskom natjecanju Pariz 2024. u marini Marseille, Francuska.

▲ Pametni telefoni Galaxy S24 Ultra postavljeni na bovi na jedriličarskom natjecanju Pariz 2024. u marini Marseille u Francuskoj.

CONVERSATION