F Polja lavande i u tvom domu uz Lavande Blanche - Totally Glamourous

Polja lavande i u tvom domu uz Lavande Blanche

 

Ako već niste probali onda je ovo pravo vrijeme da isprobate L'Occitaneovu kolekciju Lavande Blanche. Ova ekskluzivna kolekcija inspirirana je blagim, umirujućim mirisom bijele lavande, koja cvjeta u prostranim poljima Provanse, donoseći sa sobom čaroliju i spokoj tog čarobnog kraja.

Prirodna arolija bijele lavande

Bijela lavanda, rijetka i dragocjena biljka, poznata je po svojim umirujućim svojstvima i delikatnom mirisu. L'Occitane je uspio uhvatiti suštinu ove biljke i pretočiti je u jedinstvenu kolekciju proizvoda koja će vam pružiti luksuzno iskustvo njege i opuštanja.

Što kolekcija Lavande Blanche uključuje?

1. Eau de Toilette Lavande Blanche
Razigran miris idealan za ljeto - Eau de Toilette Lavande Blanche suptilna je interpretacija tradicionalnog mirisa lavande. Ovaj svježi i delikatni miris budi citrusne note bergamota i cedrata, otvarajući put cvjetnom, očaravajućem srcu u kojem se bijela lavanda susreće s bijelom ružom i crnim ribizom. Osnova mirisa čini sandalovina i bijeli mošus, dodajući dubok, senzualan završetak razigranim cvjetnim i voćnim tonovima.

2. Gel za Tuširanje Lavande Blanche
Počnite ili završite svoj dan umirujućim ritualom tuširanja. Ovaj gel nježno čisti kožu, ostavljajući je mekom i mirisnom. Formula obogaćena esencijalnim uljima bijele i plave lavande pomaže u smirivanju i opuštanju uma i tijela.

3. Mlijeko za Tijelo Lavande Blanche
Pružite svojoj koži potrebnu njegu s ovim luksuznim mlijekom za tijelo. Lagana, nemasna tekstura brzo se upija, dubinski hidratizira kožu i ostavlja je baršunasto mekom s nježnim mirisom bijele lavande.

4. Sapun i krema za ruke Lavande Blanche
Ova krema za ruke bogata je hranjivim sastojcima koji omekšavaju i štite vaše ruke. Esencijalno ulje bijele lavande pruža umirujući miris i osjećaj, idealno za svakodnevnu uporabu i održavanje njege ruku. Sapun je bogat prirodnim uljima, njeguje, ne isušuje kožu, mali je i kompaktan te je idealan suputnik u ljetno vrijeme.

5. Maglica za tijelo i kosu Lavande Blanche

Osvježavajuća maglica delikatno obavija kožu i kosu profinjenim mirisom svježe oprane posteljine i cvjetnih nota iz Provanse. Sadrži eterično ulje bijele i plave lavande.

Spremni za ljeto uz DiSiMi i L'Occitane

Savršen duo za ljeto definitivno je ceker od prirodnih materijala pun L'Occitane omiljenih proizvoda. Od ideje do suradnje put je išao glatko obzirom da L'Occitane potiče domaću proizvodnju i poduzetnike s naglaskom na žene, a i ponosi se korištenjem prirodnih materijala u svojim pakiranjima. Hrvatski brend DiSiMi odlično se uklopi u ovu priču i osmislio ceker idealan za plažu ili šetnju gradom. Proizvodi koji dolaze u njemu su aposolutni must-have stoga požurite do isteka zaliha.

Zašto Odabrati kolekciju Lavande Blanche?

L'Occitane je poznat po svojoj posvećenosti prirodnim sastojcima i autentičnim provansalskim tradicijama. Kolekcija Lavande Blanche nije iznimka. Svi proizvodi formulirani su s pažnjom i ljubavlju prema prirodi, osiguravajući da vaša koža dobije najbolju moguću njegu.Unesite mir i ljepotu Provanse u svoj svakodnevni život s ovom kolekcijom.

Pronađite novu kolekciju i promocije u L'Occitane trgovinama i web trgovini te pratite novosti na službenim društvenim mrežama brenda – Instagramu i Facebooku.

CONVERSATION