28/08/2024

Samsung unaprjeđuje iskustvo sportaša i navijača za nezaboravne Paraolimpijske igre u Parizu 2024.

 

Kao tvrtka koja podržava Paraolimpijski pokret niz godina, Samsung će omogućiti sportašima iskustvo Paraolimpijskih igara uz Galaxy Z Flip6 Olympic Edition pametni telefon i pozvati navijače da osjete paraolimpijski duh na pop-up lokacijama diljem grada

Samsung Electronics Co. Ltd., globalni partner Olimpijskih i Paraolimpijskih igara, iskoristit će snagu Galaxy tehnologije kako bi nastavio podržavati povezana iskustva sportaša i navijača tijekom Paraolimpijskih igara u Parizu 2024., pomažući im da stvore uspomene za cijeli život.

Glavna poruka tvrtke Samsung za Paraolimpijske igre u Parizu 2024. glasi „Otvorenost uvijek pobjeđuje“, što izražava uvjerenje kako svako novo iskustvo postaje značajno postignuće kada pristupamo s otvorenim umom, a to je osjećaj koji utjelovljuju sportaši na Paraolimpijskim igrama. Samsung će slaviti otvorenost i izdržljivost paraolimpijaca uz najnoviju mobilnu tehnologiju kako bi omogućili nova iskustva i mogućnosti za sportaše, navijače i ostatak svijeta tijekom Paraolimpijskih igara u Parizu 2024.

Samsung je partner Paraolimpijskih igara gotovo dva desetljeća, i kao kompanija posvećena Paraolimpijskom pokretu, ponosni smo što možemo pružiti najbolje moguće iskustvo za sportaše, navijače, gledatelje i volontere na Paraolimpijskim igrama u Parizu 2024. uz pomoć naše najnovije mobilne tehnologije”, izjavila je Stephanie Choi, izvršna potpredsjednica i voditeljica marketinga odjela Mobile eXperience u tvrtki Samsung Electronics. „Čast nam je što možemo gledatelje diljem svijeta približiti njihovim omiljenim paraolimpijcima, njihovim pričama i neustrašivom duhu dok ostvaraju nove pobjede i inspirirajuća postignuća.”

Nastavak podrške Paraolimpijskom pokretu

Samsung podrška Paraolimpijskim igrama u Parizu 2024. nastavak je 18-godišnjeg partnerstva koje je započelo na Paraolimpijskim zimskim igrama u Torinu 2006. godine. Tijekom tog vremena, Samsung je koristio svoju mobilnu tehnologiju kako bi angažirao i inspirirao obožavatelje i navijače te povećao svijest o Paraolimpijskom pokretu. Demonstracija „Dijalog u mraku” u Soči 2014. omogućila je posjetiteljima u Galaxy Studiju Olimpijskog parka iskustvo prosječnog dana u životu osobe s oštećenjem vida, pomažući im da bolje razumiju izazove s kojima se suočavaju iz njihove perspektive. Slično tome, na Paraolimpijskim zimskim igrama u PyeongChangu 2018., posjetitelji Samsung izložbenog prostora mogli su isprobati značajku Relúmĭno u kombinaciji sa Samsung Gear VR-om, koja je pomogla osobama s oštećenjem vida da jasnije vide svijet. Samsung će nastaviti promovirati sportsku izvrsnost i zajedničke vrijednosti koje utjelovljuju paraolimpijski sportaši kroz svoju kontinuiranu podršku Paraolimpijskim igrama u Parizu 2024.

Pobjednički Samsung Galaxy tim

Samsung za Paraolimpijske igre u Parizu 2024. podržava sportaše koji su članovi Samsung Galaxy tima. Ova ekipa pionira, odabrana zbog njihovog utjecaja na sportskom terenu i izvan njega, uključuje francuskog slijepog nogometaša i nositelja olimpijske baklje Yvana Wouandjija, kao i paraolimpijce Johannesa Floorsa (paraatletika, Njemačka), Madison De Rozario (paraatletika, Australija), Uga Didiera (paraplivanje, Francuska), Hee-jin Kim (goalball, Koreja), Kadeenu Cox (parabiciklizam i para atletika, Velika Britanija) i Desirée Vila (paraatletika, Španjolska). Sportaši su podijelili svoja mišljenja o podršci tvrtke Samsung:

  • Ugo Didier: „Paraolimpijske igre u Parizu 2024. posebne su jer se održavaju u mojoj zemlji. Osim natjecanja, želim pokazati da uz dovoljno predanosti, svatko može sudjelovati u sportskim događanjima i postići vrhunske rezultate bez obzira na invaliditet, stoga sam zahvalan što surađujem s tvrtkom Samsung kako bismo podijelili ovu poruku.”

  • Madison De Rozario: „Tehnologija ima značajnu ulogu u cijelom našem sportskom pokretu. Da biste imali stvaran utjecaj na obožavatelje i ljude, morate se povezati s njima kako biste doista saznali tko su i kako bi oni znali tko ste vi. Čast mi je što mi Samsung pruža podršku dok ulazim u svoje pete Paraolimpijske igre, pomažući da ljude diljem svijeta približim Paraolimpijskom pokretu.”

  • Johannes Floors: „Odlučnost je ključna da biste postali uspješan paraolimpijac, ali jednako su važni iskrena samorefleksija, sposobnost prihvaćanja kritike, precizno planiranje i otvorenost za isprobavanje novih i inovativnih pristupa koji vas na kraju vode k uspjehu. Drago mi je što surađujem s tvrtkom Samsung, koja dijeli ove vrijednosti i odražava ih u vlastitim inovacijama.”

Dodatno, Samsung je u svibnju objavio film Voices of Galaxy, koji ističe priču Johanna Floorsa — njegovu motivaciju, odlučnost i strast za stvaranjem utjecaja na sljedeću generaciju.

Korištenje najnovije tehnologije za nezaboravno iskustvo Igara

Kako bi poboljšao iskustvo sportaša, Samsung će osigurati gotovo 5000 Galaxy Z Flip6 Olympic Edition pametnih telefona paraolimpijcima koji sudjeluju na Igrama. Ova ekskluzivna verzija sadrži niz ugrađenih usluga i aplikacija koje pomažu sportašima da uživaju u Parizu i jednostavno se snalaze u svakom aspektu svog iskustva tijekom Igara. Galaxy Z Flip6 Olympic Edition podržava najnovije značajke Galaxy AI — kao i pristupačne značajke — osiguravajući da svi paraolimpijci imaju najbolje moguće iskustvo.

Interpreter, koji odmah prevodi razgovore uživo, omogućit će svim paraolimpijcima da se povežu s kolegama sportašima iz cijelog svijeta. Bixby Vision for Accessibility, koji pruža audio opise slika i okolice korisnika, te Relúmĭno outline, koji poboljšava kontrast i svjetlinu ekrana ili oštrinu obrisa slika kako bi povećao vidljivost, omogućit će sportašima s oštećenim vidom da se bez poteškoća kreću natjecateljskim prostorima i ostanu povezani s obožavateljima koji prate njihovo putovanje u Parizu 2024.

Otvaranje iskustava za gledatelje u cilju pokretanja paraolimpijskog duha

Početak Paraolimpijskih igara označava i novi ciklus popularne Samsung Olympic Games Pin kolekcije, na potpuno pristupačnim pop-up lokacijama Olympic™ rendezvous @ Samsung na adresama Champs-Elysees 125 i Square Marigny u Parizu. Obožavatelji Paraolimpijskih igara mogu sudjelovati u Galaxy AI aktivacijama kako bi dovršili svoju kolekciju od 16 posebno dizajniranih znački, uključujući četiri koje predstavljaju paraolimpijske sportove — nogomet za slijepe, paraatletiku, košarku u kolicima i tenis u kolicima — i osvojiti novi Galaxy Z Flip6 te priliku za osvajanje putovanja za dvije osobe u Milano-Cortinu 2026. Osim toga, obožavatelji će imati priliku sudjelovati u interaktivnom putovanju kroz Samsung bogatu baštinu olimpijskih i paraolimpijskih igara te isprobati najnoviju Galaxy tehnologiju na tim lokacijama. Samsung također planira seriju događaja i nastupa na svojim OlympicTM Rendezvous @ Samsung pop-up lokacijama tijekom igara kako bi navijači mogli uživo upoznati svoje omiljene paraolimpijske sportaše.

Navijači i posjetitelji mogu proslaviti Igre i približiti se najnovijoj Samsung tehnologiji na Olympic™ rendezvous @ Samsung lokacijama, koje će biti otvorene tijekom cijelog trajanja Paraolimpijskih igara u Parizu 2024:

  • Olympic™ Rendezvous @ Samsung | Square Marigny ponovno će biti otvoren od 29. kolovoza od 10:00 do 22:00, sve do 8. rujna.

  • Olympic™ Rendezvous @ Samsung | Champs-Élysées 125 otvoren je od 10:00 do 20:00 od ponedjeljka do subote te od 11:00 do 20:00 nedjeljom, sve do 31. listopada.