F Stanjivanje kose, lomljenje i ispadanje: FAQ™ Swiss predstavlja LED tehnologiju za jačanje kose - Totally Glamourous

Stanjivanje kose, lomljenje i ispadanje: FAQ™ Swiss predstavlja LED tehnologiju za jačanje kose

 

Nakon izuzetno uspješnih lansiranja LED tretmana protiv starenja za lice, vrat, dekolte i ruke, FAQ™ Swiss, brend pod okriljem FOREO-a, širi se na premium njegu kose s lansiranjem FAQ™ 301 LED masažera za jačanje vlasišta. Dizajniran za borbu protiv prorjeđivanja kose kod muškaraca i žena, FAQ™ 301 koristi prirodnu staničnu energiju za revitalizaciju folikula dlake i jačanje svake pojedine vlasi. Nadovezujući se na dokazani uspjeh sinergijskog učinka kombiniranih topikalnih i potkožnih tretmana, FAQ™ Swiss je također lansirao FAQ™ Scalp Recovery & Thick Hair Probiotic Serum, lagani serum inspiriran njegom kože koji hrani vlasište za gustu, sjajnu i voluminoznu kosu.

Gubitak kose (androgenetska alopecija) je čest problem koji pogađa i muškarce i žene zbog brojnih unutarnjih i vanjskih čimbenika, kao što su genetika, hormonska neravnoteža, stres, loša prehrana i zagađenje okoliša. Prema istraživanjima, 50% muškaraca diljem svijeta suočava se s gubitkom kose do 50. godine, dok 40% žena ima problema s gubitkom kose do 40. godine. Sve veća učestalost alopecije potaknula je ljude da traže prirodna, znanstveno utemeljena i napredna rješenja, dok se ujedno mijenja fokus s rješavanja problema s kosom na bolju njegu vlasišta.

Potrošači sve više počinju gledati na njegu kose i vlasišta jednako ozbiljno kao i na njegu kože, što je dovelo do novog trenda: 'skinifikacije'. Ovaj koncept promatra vlasište kao produžetak kože i ističe važnost zdravog vlasišta za zdravu, sjajnu kosu. S lansiranjem FAQTM 301 LED masažera za jačanje vlasišta, FAQTM Swiss koristi klinički dokazanu snagu crvenog LED svjetla i T-SonicTM masaže kako bi stimulirao vlasište i revitalizirao folikule, jačajući prorijeđene, beživotne vlasi sa svakom upotrebom”, rekao je Igor Spina, generalni menadžer za FOREO južnu Europu.

Posebno dizajniran za upotrebu s tekućim tretmanima za rast kose, poput novog FAQ™ Scalp Recovery & Thick Hair Probiotic Seruma i već popularnih tretmana minoksidilom, FAQ™ 301 pomaže poboljšati njihov učinak privremenim širenjem pora na vlasištu, omogućujući sastojcima dublje prodiranje u folikule kose, gdje djeluju najučinkovitije.

FAQ™ 301 LED masažer za jačanje vlasišta je znanstveno utemeljeno rješenje za gubitak kose koje kombinira kliničku snagu crvenog LED svjetla i T-Sonic™ masaže. LED terapija je klinički dokazano učinkovita u poticanju rasta kose, značajnom povećanju broja vlasi i produženju faze rasta kose (anagena faza). Dok crveno LED svjetlo stimulira folikule kose da proizvode gušće vlasi, pomažući u smanjenju gubitka kose, T-Sonic™ masaža nježno stimulira vlasište i potiče protok krvi kako bi kisik i esencijalni nutrijenti mogli doprijeti do folikula i omogućiti mu oporavak.

FAQ™ 301 LED masažer za jačanje vlasišta opremljen je sa 637 silikonskih dlačica koje nježno, ali učinkovito uklanjaju nakupljanje nečistoća na vlasištu. Ovo sprječava mrtve stanice kože, znoj i ulje da začepe folikule kose i uzrokuju gubitak kose, dok istovremeno pomaže razdvojiti kosu kako bi LED svjetlo ravnomjerno dosegnulo sve dijelove vlasišta.

U skladu s pametnim švicarskim dizajnom, uređaj je izuzetno lagan, kompaktan i ergonomski oblikovan kako bi savršeno ležao u ruci. Pruža šest razina intenziteta koje se lako prilagođavaju osobnim potrebama i preferencijama. Aplikacijom povezan masažer nudi tri unaprijed programirana tretmana – dizajnirana za rast kose kod muškaraca, rast kose kod žena i dubinsku masažu vlasišta.

FAQ™ 301 LED masažer za jačanje vlasišta klinički dokazano značajno smanjuje gubitak kose te povećava gustoću i debljinu kose u samo jednom mjesecu. Rezultati nezavisne kliničke studije (31 ispitanik, u dobi od 25 do 55 godina) također pokazuju:

● 100% korisnika je prijavilo vidljiv rast kose i poboljšanje debljine u samo jednom mjesecu.

● 94% korisnika je primijetilo ve

u gusto

u kose i manju lomljivost u samo 2 tjedna.

● 94% korisnika je prijavilo da im je vlasište bilo manje masno i imalo manje peruti u samo 2 tjedna.

Kako bi pojačao učinak uređaja i osigurao maksimalan mogući utjecaj na prorjeđivanje kose, FAQTM Swiss je lansirao FAQTM Scalp Recovery & Thick Hair Probiotic Serum, lagani serum za vlasište koji jača vlasi i obnavlja folikule, smanjujući lomljenje i prorjeđivanje. Serum balansira mikrobiom vlasišta, poboljšava cjelokupno zdravlje vlasišta i podržava zdrav rast kose, dok regulira proizvodnju sebuma na vlasištu kako bi se spriječila masna kosa.

MOĆNI SASTOJCI

Probiotici koji balansiraju mikrobiom pomažu poboljšanju zdravlja kose promičući zdravo okruženje vlasišta, što može poboljšati apsorpciju nutrijenata i smanjiti upalu. Također pomažu u održavanju vlažnosti vlasišta i poznati su po svojoj sposobnosti smanjenja gubitka kose podržavajući integritet folikula dlake.

Ekstrakt crvene djeteline za jačanje kose pomaže u smanjenju gubitka kose inhibiranjem aktivnosti dihidrotestosterona (DHT), hormona povezanog s prorjeđivanjem i gubitkom kose. Također ima antioksidativna i protuupalna svojstva, koja mogu pomoći u promicanju zdravijeg vlasišta i jačem rastu kose.

Obnavljajući Centella Asiatica (Cica) koristi se za poboljšanje mikrocirkulacije, poboljšanje dostave nutrijenata folikulima kose i poticanje rasta kose. Također pomaže u smirivanju vlasišta i smanjenju iritacije, održavajući zdravo okruženje za jak i zdrav rast kose.

Serum, formuliran s 97% sastojaka prirodnog podrijetla, ne sadrži mirise, veganski je i nije testiran na životinjama, dermatološki je testiran i prikladan za sve tipove kože i kose.

FAQ™ 301 LED masažer za jačanje vlasišta dostupan je za prednarudžbe, dok će službeno biti lansiran 9. rujna. Tijekom razdoblja prednarudžbe, kupci će uz kupnju primiti FAQ™ Scalp Recovery & Thick Hair Probiotic Serum kao poklon.

Za više informacija o FAQ™ Swiss i kako biste pratili budući razvoj i inovacije, posjetite foreo.com/faqswiss ili pratite @faqswiss

CONVERSATION