F DOŽIVI JESEN S NAJNOVIJIM FOREO SKINCARE TRENDOM: SUPERCHARGED™ Overnight Skin Repair Face Oil i SUPERCHARGED™ Ultra-Hydrating Sleeping Mask - Totally Glamourous

DOŽIVI JESEN S NAJNOVIJIM FOREO SKINCARE TRENDOM: SUPERCHARGED™ Overnight Skin Repair Face Oil i SUPERCHARGED™ Ultra-Hydrating Sleeping Mask

 

Temperature su već pale, a pomisao na uživanje u klasičnim jesenskim filmovima poput "Jesen u New Yorku" s Winonom Ryder i Richardom Gereom, uz toplu šalicu čaja, razveseljava svakoga. Jesen je najromantičnije godišnje doba, vrijeme za nove početke nakon ljetne pauze i savršena prilika za otkrivanje novih skincare trendova koji će nam pomoći da se opustimo tijekom kišnih dana i zaštitimo kožu od hladnog, vlažnog vremena.

FOREO, švedski skin-tech gigant, otkriva najvažniji jesenski trend njege kože koji će vas svakodnevno iznova zaljubiti u svoju kožu i uživati u njenoj zdravoj, nahranjenoj barijeri i svježem izgledu.

Overnight Repair: novi jesenski trend

Ovosezonska mantra za njegu kože glasi: obnova barijere i luksuzna noćna njega.

Dok se uvlačimo u naše jesenske jakne, važno je da i naša rutina njege kože oponaša taj zaštitni sloj. Snažna kožna barijera djeluje kao štit protiv vlažnog i hladnog jesenskog zraka, zadržava vlagu i štiti kožu od iritansa. Tijekom jeseni, ključno je koristiti proizvode koji ne samo da štite, već i pomažu regenerirati kožu i njenu barijeru kako bi se spriječilo prerano starenje.

Jeste li znali da se vaša koža najviše regenerira dok spavate? Još jedan dobar razlog da osigurate onih 8 sati sna svake noći! FOREO je, također, imao ideju iskoristiti moć regeneracije tijekom spavanja kako bi ojačao kožnu barijeru i doveo vašu kožu u vrhunsku formu za dan koji slijedi.

Noćne maske su ovogodišnji jesenski spasitelji kože, pružajući snažan koktel hidratacije i obnove dok spavamo. Ove su maske dizajnirane ne samo da intenziviraju hidrataciju, već i da podrže prirodne procese obnove kože koji se pojačavaju tijekom noćnih sati. U nastavku donosimo najbolju noćnu njegu koju vam FOREO nudi ove jeseni, uključujući i najnoviji proizvod:

SUPERCHARGED™ Overnight Skin Repair Face Oil

Dizajniran za borbu protiv preuranjenih znakova starenja, SUPERCHARGED™ Overnight Skin Repair Face Oil je njegujući tretman za večernju rutinu koja djeluje dok spavate, obnavljajući i pomlađujući kožu.

Učvršćujući peptidi signaliziraju koži da proizvodi više kolagena i elastina, pomažući poboljšanju teksture kože i smanjenju pojave finih linija i bora – za čvršći, glađi i mladolik ten.

Avokadovo ulje za obnovu barijere kože pruža esencijalne masne kiseline i vitamine koji podržavaju obnovu i održavanje zaštitnog sloja kože, poboljšavajući zadržavanje vlage i štiteći od vanjskih iritansa – što dovodi do zdravije i otpornije kože.

Umirujuće ulje japanske kamelije ima protuupalna svojstva koja smiruju iritacije i smanjuju crvenilo. Također je bogato oleinskom kiselinom, vitaminima A, B, D i E te antioksidansima koji dubinski njeguju kožu bez začepljenja pora, osiguravajući nježan i hidratiziran ten.

Antioksidans vitamina E štiti kožu od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima i vanjskih stresora, pomažući u prevenciji preuranjenih znakova starenja poput hiperpigmentacije. Također dubinski hidratizira i hrani kožu.

Poboljšajte izgled bora, crvenila i pora dok spavate. Formulirano s 99% sastojaka prirodnog podrijetla, SUPERCHARGED™ Overnight Skin Repair Face Oil je bez mirisa, pogodno za vegane i nije testirano na životinjamaDermatološki je ispitano i prikladno za sve tipove kože.

FOREO SUPERCHARGED™ Ultra-Hydrating Sleeping Mask

Ova bogata i obnavljajuća noćna maska u obliku želea, specijalizirana za hidrataciju, umiruje kožu, posebno nakon hladnih jesenskih vjetrova, te zadržava vlagu dok sanjate. Formulirana s 99% sastojaka prirodnog podrijetla, ovaj prirodno njegujući tretman koji se ne ispire obnavlja i revitalizira kožu bez začepljenja pora – kako bi izgledala zdravo i blistavo prije nego što dan uopće započne.

Hidratantna hijaluronska kiselina pomaže privući i zadržati vlagu u stanicama kože, poboljšavajući elastičnost i ostavljajući kožu punijom, smanjujući pojavu finih linija i bora.

Umirujući cink PCA pomaže regulirati proizvodnju sebuma i smanjuje crvenilo, ostavljajući kožu čistom i zdravog izgleda.

Antioksidansi iz borove gljive i vitamin E pomažu zaštititi i nahraniti kožu, potičući mladenački i blistav ten.

Hranjiva ulja suncokreta i hidrogenizirano maslinovo ulje pružaju dugotrajnu hidrataciju, dok poboljšavaju teksturu i jačaju zaštitnu barijeru kože.

Ulje šipka i ergotionin, bogati antioksidansima, vitaminima i masnim kiselinama, štite kožu od oksidativnog stresa, posvjetljuju ten i poboljšavaju ukupnu teksturu i ton kože.

Sav FOREO skincare možete pronaći na foreo.com, te kod službenih partnera: Douglas.hrRoxbeauty.hrFabuspot.hrMartimex.hrBeautypharmacy.hr

CONVERSATION