F Hrvatski lideri spremni za Kongres menadžera 2024: Rasprave o budućnosti poslovanja - Totally Glamourous

Hrvatski lideri spremni za Kongres menadžera 2024: Rasprave o budućnosti poslovanja

 

Vodeći gospodarstvenici iz Hrvatske i regije razmijenit će iskustva o izazovima i prilikama u poslovnom svijetu, s posebnim fokusom na pregovaračke vještine i utjecaj umjetne inteligencije

Hrvatska poslovna zajednica sastat će se 3. i 4. listopada u hotelu Ambasador u Opatiji, gdje će se održati Kongres menadžera 2024.

Vodeći gospodarstvenici iz Hrvatske i regije raspravljat će o prilikama i izazovima koje će utjecati na buduće poslovanje pod krovnom temom Kongresa: „Ljudi, tehnologija i budućnost poslovanja“.

Program Kongresa ove godine donosi zanimljiva predavanja i panele:

Dr. Eugene B. Kogan održat će predavanje na temu Koju moć ima pregovaranje u leadershipu. Na predavanju ćemo saznati kako usvojiti pregovarački način razmišljanja i primijeniti to na izazov vršenja moći u organizaciji. Dr. Eugene B. Kogan nagrađivani je predavač s Harvarda i glavni govornik o strategijama moći u pregovorima i vodstvu.

Dr. Eugene B. Kogan će u razgovoru jedan na jedan sa Stjepanom Oreškovićem, osnivačem i većinskim dioničarem, BOSQAR d.d. (BOSQAR INVEST) i predsjednikom Nadzornog odbora IEDC Bled School of Management produbiti temu pregovaranja iz pozicije lidera i menadžera.

Digital DNA - predavanje dr. Vanje Ljevar donosi goruću temu o kojoj se sve više priča. Vanja će nas uvesti u digitalni DNK, saznat ćemo kako naša povijest online kupovine i aktivnost na društvenim mrežama tvore sliku o nama te kako umjetna inteligencija pomaže u definiranju psihološkog profila klijenata.

Osim digitalnog DNK otiska program nastavlja o novostima iz svijeta tehnologije te donosi predavanje Ivana Maglića, predavača na Algebri pod nazivom AI- trendovi i primjena u poslovanju.

Uz navedena predavanja Kongres donosi i nekoliko panela. Na panelima će hrvatski menadžeri, dobitnici nagrade Menadžer godine 2023., vlasnici kompanija, glavni i izvršni direktori vodećih svjetskih i hrvatskih kompanija, predsjednici uprava i udruženja raspravljati o svemu što ih je potaknulo da izađu iz zone konfora kako bi prevladali izazovna vremena, razvili uspješne poslovne strategije i prigrlili promjene.

U Opatiji će na panelima govoriti istaknuta imena iz hrvatske poslovne zajednice, ali i iz regije. Neki od njih su Mislav Vučić izvršni direktor JGL-a, Srećko Nakić potpredsjednik Atlantic Grupe, Vjekoslav Majetić osnivač i vlasnik tvrtke DOK-ING, Adrian Ježina CEO Telemach, Anita Letica predsjednica Uprave Philip Morris Zagreb d.o.o. , Anita Lacmanović CEO SAP Adriatics, Simon Franko izvršni direktor BASF Adriatic, Mihailo Janković predsjednik Srpske asocijacije menadžera, Aleksandar Krunić predsjednik Biznis unije Menadžera BiH te mnogi drugi.

Prilikom najave ovogodišnjeg izdanja, Jasminka Horvat Martinović, glavna menadžerica udruge CROMA koji stoji iza kongresa, izjavila je: „Sretni smo što imamo priliku okupiti poslovnu zajednicu Hrvatske i regije te potaknuti razmjenu znanja i iskustva. Kongres menadžera 2024. donosi ključna znanja o održivim strategijama poslovanja tijekom vrlo izazovnih i kriznih vremena i to iz prve ruke glavnih i izvršnih direktora vodećih svjetskih i hrvatskih kompanija potičući lidere, donositelje odluka i stručnjake da hrabro pristupe promjenama.“ 

Više informacija o kotizacijama i programu pronađite putem poveznice: https://croma.hr/kongres-menadzera-2024/

CONVERSATION