F Najnoviji miris iz Avon Far Away kolekcije više je od mirisa – Far Away Shine je tvoja karta za ono jedinstveno i čudesno svijetlo koje svaka od nas nosi u sebi! - Totally Glamourous

Najnoviji miris iz Avon Far Away kolekcije više je od mirisa – Far Away Shine je tvoja karta za ono jedinstveno i čudesno svijetlo koje svaka od nas nosi u sebi!

 

Kada si bila mala, svijet je izgledao tako jednostavno. Pogled tvoje mame, pun ljubavi i divljenja, pratio je svaki tvoj korak i ti si bez zadrške sijala vlastitim sjajem, znajući uvijek da to svjetlo ima tko cijeniti i veseli mu se. Onda si se otisnula sama u svijet i polako počela shvaćati da se Zemlja vrti oko svoje ose nevjerojatno brzo i da svi nekuda jure i žure. Trudila si se da uhvatiš ritam i u toj brzini, naučila si da tek oni rijetki pronađu vremena da zastanu i dive se tvojoj iskri, tvom unutrašnjem svjetlu.

Zato si se okružila prijateljima, svim onim ljudima koji su u vrtlogu života prepoznali tu tvoju iskru, zadržavši se pored nje kako bi ugrijali svoju dušu i uživali u njenom sjaju. Oni su ti najveća podrška i njihova uloga je uloga bedema na tvrđavi.

Unutar tih bedema, ti blistaš i tvoja iskra je slobodna i sigurna. Po izlasku iz tvrđave, ti nabacuješ neko drugo lice, a iskru ljubomorno i oprezno čuvaš u svojim dubinama, zar ne? Jer, isuviše si puta čula da je tvoja ideja neostvariva, da je tvoj plan iluzija, da se previše zanosiš, da treba nogama čvrsto stajati na zemlji. Ako si povjerovala - zaboravljaš da ako odlučiš biti stalno svoja i van bedema, poklonit ćeš svijetu nešto što dotad nikad nije imao.

Za to je potrebno samo malo inspiracije.

A upravo tu inspiraciju pronaći ćeš u novom blistavom mirisu iz Avonovog laboratorija Far Away Shine najnovija je nota u poznatoj Avonovoj kolekciji mirisa. Ovoga puta, senzualne note bibera zaplesale su uz egzotičnu Ispahan ružu, drevni i egzotični persijski cvijet, simbol unutrašnjeg svjetla i blistavosti. Njima se pridružio i zlatni mošus, kako bi zajedno kreirali inspiraciju u bočici. Far Away Shine je miris koji budi tvoju unutrašnju iskru i čini da zablistaš svim svojim sjajem.

Uz svega jednu kap Shine parfema, odvaži se svijetu pokazati svoju izuzetnost i da zasjaj kao nikada prije. Testiran da čuva svoju svježinu i miris tijekom čitavog dana.

Već danas naruči svoju kartu za blistavost i pridruži se velikoj grupi žena koje su se odvažile da budu svoje i pokažu svijetu što sve znaju i mogu. A mogu sve. Kompanija Avon to vrlo dobro zna i zajedno s tobom podržava žene na njihovom putu do samostalnosti, donirajući dio prihoda od svakog prodanog proizvoda projektima za osnaživanje.

Pronađi ovaj miris u Avonovom katalogu po cijeni od 20,90 €.

CONVERSATION