07/09/2024

Sajam za trudnice i bebe u Family mallu: atraktivne ponude, paneli i pokloni!

 

Posjetite nas na još jednom mega sajmu za trudnice i bebe u organizaciji portala Bebe.hr i Family mall-a od 13. do 15. rujna. Na čak 4.000 m2 sajam posjetiteljima donosi odlične popuste, aktivnosti, edukacije i zabavu za sve roditelje, buduće roditelje i djecu.

Cjelokupna bogata ponuda Sajma za trudnice i bebe predstavit će se u paviljonima 1 i 2 na istočnom ulazu Family mall-a, kao i kroz hodnike cijelog centra. Kroz tri dana, posjetitelji će imati priliku upoznati se s najnovijim inovacijama, pametnim uređajima te kupiti visokokvalitetne proizvode i opremu za trudnice, bebe i novorođenčad. Od kolica, auto sjedalica, nosiljki, krevetića, posteljine, odjeće i obuće, pa do pelena, kozmetike, didaktičkih igračaka i personaliziranih dekoracija za dječje sobe – sve to i više očekuje vas na Sajmu za trudnice i bebe!

Osim bogate ponude, posjetitelji će imati priliku konzultirati se sa stručnjacima te saznati sve o najnovijim praksama u roditeljstvu, poticanju intelektualnog i emotivnog razvoja djece interaktivne kroz panele s poznatim gostima.

Zanimljivi paneli, dječje radionice i poznata lica

Sajam će dodatno obogatiti niz zanimljivih panela na kojima će se raspravljati o temama važnim za roditelje i trudnice. Omiljeno TV lice Antonija Stupar Jurkin vodit će panel diskusije uz sudjelovanje poznatih lica kao što su Marijana Batinić, Marko Tolja i mnogi drugi. Očekuju vas inspirativne priče, savjeti stručnjaka iz prve ruke i prilika da postavite pitanja našim gostima.

Uz vrijedne informacije koje će biti podijeljene na zanimljivim panelima svi posjetitelji dobit će i vrijedne poklone, koje su za njih pripremili naši pokrovitelji – Philips, Mini Genie, Yamaha Music School i Alilo. Osigurajte svoje mjesto na panelu i iskoristite priliku osvojiti fantastične poklone.

Za najmlađe su pripremljene interaktivne radionice kroz sva tri dana sajma. Posjetite sajam sa svojim djecom i učinite njihov vikend posebnim.

Raspored panela na Sajmu za trudnice i bebe petak 13. rujna 2024.

  • 16:00 h; Tema dojenje

  • 17:00 h; Tema glazbena edukacija za djecu i predstavljanje poznatog svjetskog brenda igračaka Alilo

  • 18:00 h; Tema igračke koje potiču motoriku

Atraktivna ponuda po sajamskim cijenama

Opremu kojom ćete biti zadovoljni i vi i vaša beba birajte među ponudom brendova: Baby center, Beba Store, Najnaj.eu, Kidsboxx, Lunip shop, Recaro, Bebastic, Pčelica baby Oprema, PEGPEREGO, CUTIE CLOUDE, Spectra Baby Hrvatska, Haakaa, SilverCross, Nanit, a i drugih.

Odjeću i potrepštine na Sajam za trudnice i bebe donose: Eucerin, Ethereal, E&M babyroom, Hajdi, Violeta, Yammy gifts, Mamino, Rosea, Mali Anđeo, Baby Natur, 6 točka, DJEČJI SVIJET i The Cotton Co, Puna kolica, Tosama Trade, Pelene knofek, Art designe by Tamara, KK fabrics & creations, Merino, Cedulja, Adrialab, Pepiccolo, Shuz design, Medalis kids, Leka rukotvorine, Nana puffy, Hajdi u drugi.

Za sve one koji se brinu o kognitivnom razvoju svoje bebe na raspolaganju su izlagači: Mini genie, Bebe.hr, Philips, Alilo, Kreativni brlog, Slatkopedija, Mati centar, Crveni nosovi, Čiri-biri bajka, Don Kihot, Luce Sunce, Odgoj s glazbom, Helen Doron, Yamaha Music School, Antonija Pršec i drugi. Bogatom ponudom na Sajmu se pridružuju i Angellum, Aromara, fotograf Jasmina Cviljak, Ibis grafika, Albidus, Daš pops i drugi.

Ulaz na sajam je besplatan!

Besplatno posjetite mega sajam i ne propustite ovu jedinstvenu priliku informirate se, opremiti po sniženim cijenama i provedete ugodno vrijeme sa svojom obitelji. Sajam za trudnice i bebe u Family mallu mjesto je gdje ćete pronaći baš sve što će vam olakšati prve godine roditeljstva i učiniti ih najslađim uspomenama.

Family Mall

  • Ul. Velimira Škorpika 11b, Zagreb

Datum:

  • 13.-15.9.2024.

Radno vrijeme sajma:

  • 13.9. PETAK: 10 – 20 sati

  • 14.9. SUBOTA: 10 – 20 sati

  • 15.9. NEDJELJA: 10 – 18 sati