03/09/2024

Sve za školu uz Glovo – brzo, jednostavno i s posebnim ponudama

 

Pripreme za novu školsku godinu postale su brže i lakše zahvaljujući Glovu! Više se ne morate brinuti o dugim redovima, prepunim trgovinama ili nedostatku važnih stvari – sve što vaši učenici trebaju možete nabaviti iz udobnosti vlastitog doma, uz brzu dostavu na vaša vrata, za 30 minuta

Glovo vam omogućuje da sav školski pribor nabavite u nekoliko klikova – od bilježnica, olovaka i ruksaka, do elektroničke opreme poput tableta i kalkulatora. Naš širok asortiman pokriva sve što vaši učenici trebaju za novu školsku godinu.

Iako mnogi Glovo doživljavaju kao platformu za dostavu hrane, aplikacija nudi nekoliko kategorija proizvoda. U nekoliko klikova korisnici mogu pristupiti velikom asortimanu trgovaca poput: Sancta Domenica, HGSPOT, Znanje ili Denis. Sada možete uštedjeti vrijeme prilikom kupnje materijala ili opreme za vaše učenike, bilo da kupujete osnovni školski pribor, kreativne setove, igračke ili tehnološke uređaje. 

Sve što naručite putem Glovo aplikacije bit će brzo i sigurno dostavljeno na vaša vrata, za 30 minuta, omogućujući vam da se fokusirate na važnije stvari.

Osim školskih potrepština, Glovo također nudi proizvode za kreativne aktivnosti, sportsku opremu i tehnološke dodatke koji će unaprijediti školsko iskustvo vaših učenika.

Na taj način, Glovo vam omogućuje da pripreme za školsku godinu budu brze, jednostavne i učinkovite, s posebnim naglaskom na vašu udobnost i zadovoljstvo.

Zahvaljujući našim inovativnim rješenjima i posebnim ponudama, možete se fokusirati na stvari koje su doista važne, dok Glovo brine o svemu ostalom.