F Victus Group i CROfish okupili ljubitelje ribljih specijaliteta u Mansion Event Resortu - Totally Glamourous

Victus Group i CROfish okupili ljubitelje ribljih specijaliteta u Mansion Event Resortu

 

Losos on the loose održao se 19.9.2024. u Mansion Event Resortu gdje su brojni ljubitelji ribljih specijaliteta uživali u bogatoj ponudi morskih delicija. Za pravi gastronomski spektakl pobrinuli su se Victus Group, koji u svom raznolikom portfelju brendova drži ugostiteljske objekte Leggiero, Batak, Matsu, Gyotaku i Food Avenue, te CROfish, poznat po dugogodišnjoj tradiciji i svježini svojih proizvoda.

Vrhunska kvaliteta sirovina Victus Group i CROfisha ostvarena je uz pomoć brenda Mowi, najvećeg svjetskog proizvođača uzgojenog lososa, u čije se ime obratio gosp. Marko Kajmak: „Mowi je jedini proizvođač lososa s potpunom unutarnjom kontrolom nad svim fazama proizvodnje, što nas stavlja na sam vrh globalne i održive akvakulture. Mowi svakodnevno proizvodi šest milijuna zdravih i ukusnih obroka, pri čemu kontrolira svaki korak procesa kako bi osigurao održivost i vrhunsku kvalitetu ribe. Mowi uzgoj lososa odvija se prema najvišim standardima i pod ASC certifikatom koji jamči ekološku odgovornost.“ Victus Group i CROfish uz suradnju s globalnim Mowi partnerom kontinuirano su posvećeni pružanju vrhunskog gastronomskog iskustva, istovremeno promovirajući kvalitetu i svježinu morskih plodova.

Atrakcija večeri bila je tuna teška 80 kilograma, ulovljena tog jutra u Jadranskom moru, koju je japanski chef Nobuhito vješto rezao pred posjetiteljima. Gosti, među kojima su bili brojni food blogeri poput Ribafisha i Kasandre Draganić (Vilicom kroz Hrvatsku), kao i prošlogodišnji finalist MasterChefa Manuel Crnobrnja, uživali su u svježim nigiri zalogajima te ostalim ribljim specijalitetima, poput tune tataki, moussea od dimljene orade i salate od hobotnice. Za slatki dio večeri pobrinuo se Torterie, koji je također dio portfelja brendova Victus Group.

CONVERSATION