F Wella Professionals lansira revolucionarnu liniju Ultimate Repair za oštećenu kosu - Totally Glamourous

Wella Professionals lansira revolucionarnu liniju Ultimate Repair za oštećenu kosu

 

Wella Professionals s ponosom najavljuje lansiranje Ultimate Repair, revolucionarnog sustava za njegu kose dizajniranog za regeneraciju i obnovu svih tipova kose u samo 90 sekundi. Potaknuta najnovijom tehnologijom, ova inovacija inspirirana njegom kože pruža sveobuhvatnu obnovu kose iznutra prema van, osiguravajući izuzetnu snagu, glatkoću i sjaj za vidljivo zdraviju kosu.

Ultimate Repair: Nova era u zdravlju kose

Oštećenje kose pogađa milijune ljudi diljem svijeta, bilo da je riječ o bojanju, stiliziranju toplinom ili utjecaju okolišnih čimbenika poput UV zraka i zagađenja. S obzirom na to da 9 od 10 žena svakodnevno oštećuje svoju kosu, Ultimate Repair nudi cjelovito rješenje koje obnavlja kosu iznutra prema van.

Za razliku od uobičajenih proizvoda za obnovu veza koji se fokusiraju samo na unutarnju strukturu kose, patentirana formula Ultimate Repair kombinira alfa-hidroksi kiselinu (AHA) i Omega-9, čime ne samo da obnavlja unutarnje veze, već i nadoknađuje i štiti vanjski sloj kutikule. Ovaj sustav dvostrukog djelovanja osigurava 99% manje lomljenja kose, 12x glađu kosu i sjaj za dugotrajne rezultate nakon samo jedne uporabe.

Miracle Hair Rescue: Revolucionarni tretman

U središtu Ultimate Repair sustava nalazi se Miracle Hair Rescue, lagani sprej koji se ne ispire i koji nudi intenzivnu njegu kose iznutra prema van za sve tipove kose u samo 90 sekundi—što je manje od polovice vremena u usporedbi s vodećim konkurentima. Ovaj proizvod jača, raspetljava i zaglađuje kosu, pružajući transformativne rezultate koji se mogu odmah vidjeti i osjetiti.

"Poznajemo kosu iznutra i znamo kako oštećenje izgleda", izjavio je Max Morini, potpredsjednik istraživanja i razvoja u Wella Professionals. "Naš tim od više od 300 znanstvenika proveo je godine razvijajući formulu koja oponaša način na koji koža regenerira i obnavlja samu sebe. Kombiniranjem AHA i Omega-9 postigli smo savršeni sustav za obnovu kose koji cilja i unutarnje i vanjske slojeve kose."

Kompletna rutina za njegu kose

Ultimate Repair sustav osmišljen je za besprijekorno i luksuzno iskustvo njege kose u četiri osnovna koraka:

  1. Čišćenje – Lagani kremasti šampon koji nježno uklanja nečistoće poput nakupljenih proizvoda, prljavštine, ulja i zagađenja, istovremeno započinjući proces obnove kose.

  2. Regeneracija – Bogati, kremasti regenerator koji raspetljava, duboko jača i obnavlja kosu bez njenog otežavanja.

  3. Tretman – Miracle Hair Rescue, revolucionarni sprej koji se ne ispire i koji u samo 90 sekundi popravlja oštećenje kose iznutra i izvana.

  4. Zaštita – Nježna kremasta serumska zaštita koja štiti kosu od svakodnevnih oštećenja, pružajući 5-u-1 zaštitu od topline (do 230°C/450°F), UV zraka, lomljenja, mehaničkih oštećenja i kovrčanja.

Svaki proizvod je veganski, bez okrutnosti i dermatološki testiran, čineći ga prikladnim za sve tipove i teksture kose, uključujući obojanu kosu.

Inspirirano njegom kože, usavršeno za kosu

Inspirirana regenerativnim moćima njege kože, Ultimate Repair Wella Professionals kombinira dva snažna sastojka: alfa-hidroksi kiselinu (AHA), malu organsku kiselinu koja prodire duboko u koru kose kako bi obnovila vodikove veze, i Omega-9, bioidentični lipid koji obnavlja vanjski sloj kutikule, stvarajući zaštitnu barijeru.

Ovaj inovativni pristup omogućuje kosi da doživi pravu transformaciju, s vidljivo zdravijim rezultatima koji se mogu osjetiti i vidjeti nakon samo jedne uporabe.

Dokazani rezultati

Učinkovitost Ultimate Repair sustava potkrijepljena je opsežnim istraživanjima i testiranjima. Instrumentalni testovi pokazali su da Ultimate Repair sustav pruža:

  • 99% manje lomljenja kose

  • 12x glađu kosu

  • Dodatni sjaj za zdrav i blistav izgled

"Izuzetno sam impresioniran dramatičnim poboljšanjem kvalitete kose", kaže Zac Mesquit, glavni stručnjak za blond kosu u Wella Professionals. "Rezultati su jedinstveni i revolucionarni!"

CONVERSATION