F HONOR predstavlja novu AI značajku Circle to Search s Googleom na HONOR Magic V3 i HONOR 200 seriji pametnih telefona - Totally Glamourous

HONOR predstavlja novu AI značajku Circle to Search s Googleom na HONOR Magic V3 i HONOR 200 seriji pametnih telefona

 

Dostupnost nove značajke naglašava predanost HONOR-a i Googlea da mobilnu AI tehnologiju učine dostupnijom svima

Globalni tehnološki brend HONOR najavio je dostupnost najnovije značajke Circle to Search with Google1 (zaokruži za pretragu s Googleom) na vrhunskom HONOR Magic V3, najtanjem preklopnom pametnom telefonu na svijetu, kao i na HONOR 200 seriji koji omogućuje vrhunske performanse i nenadmašno iskustvo snimanja portreta na studijskoj razini. Značajka svima osigurava korist od najnovijih AI poboljšanja, donoseći besprijekorno i intuitivno iskustvo pretraživanja na pametnim telefonima diljem svijeta.

Unaprjeđenje u području umjetne inteligencije mijenja način na koji radimo, učimo, kupujemo, stvaramo i komuniciramo s našim uređajima. Bilo da vam je potrebna pomoć pri prevođenju, pomoć kod domaće zadaće ili jednostavno želite saznati više o slici koja vam je zapela za oko na društvenim mrežama, naši pametni telefoni postali su glavni izvor za traženje ovih informacija. Kao tehnološki brend usmjeren na čovjeka, HONOR je predan pružanju benefita umjetne inteligencije svima. Zahvaljujući našoj bliskoj industrijskoj suradnji s Googleom i uvođenju ove značajke ne na jednu, već na dvije naše popularne serije pametnih telefona, sada je moguće otključati svijet informacija na dohvat ruke, nudeći potpuno novu razinu pogodnosti u svakodnevnom životu ljudi”, rekao je George Zhao, izvršni direktor HONOR-a.

Circle to Search omogućuje korisnicima brzu pretragu s Googleom, bilo čega što vide na pametnom telefonu. Uz Circle to Search, korisnici mogu jednostavno zaokružiti, označiti ili dodirnuti zaslon kako bi odabrali tekst, sliku ili video o kojima žele pronaći više informacija, bez mijenjanja aplikacije. Ova značajka čini pretragu još lakšom.

HONOR AI putovanje: Izgradnja sveobuhvatnog i odgovornog ekosustava umjetne inteligencije

Prepoznajući središnju ulogu umjetne inteligencije u oblikovanju budućih stilova života, HONOR već dugo umjetnu inteligenciju smatra strateškim prioritetom. Kroz kontinuirano istraživanje i razvoj te otvorenu suradnju s industrijskim partnerima, HONOR je posvećen obogaćivanju svog AI ekosustava na uređajima isporučujući napredna AI rješenja korisnicima diljem svijeta. Ranije ove godine, HONOR je predstavio HONOR-ovu četveroslojnu AI arhitekturu, nacrt za usvajanje u cijeloj industriji koji će u konačnici koristiti korisnicima svugdje. Prihvaćajući hibridnu AI strategiju koja u potpunosti integrira AI na uređaju i mogućnosti AI u oblaku, HONOR je razvio višeslojnu sigurnosnu arhitekturu i HONOR Personal Cloud Compute, štiteći korisničke podatke i privatnost tijekom interakcija s uslugama AI u oblaku.

Predstavljen na IFA-i 2024, najnoviji vodeći preklopni pametni telefon HONOR Magic V3 ima mnoštvo pionirskih AI mogućnosti. U suradnji s Googleom, HONOR Magic V3 opremljen je alatima AI Eraser, Face to Face Translation i HONOR Notes, osnažujući korisnike s naprednim značajkama produktivnosti. U skladu sa svojim pristupom usmjerenim na korisnika, HONOR je predstavio prvu industrijsku tehnologiju AI Defocus Eye Protection i AI Deepfake Detection Anti-Fraud, rješavajući uobičajene zdravstvene i sigurnosne probleme povezane s upotrebom pametnog telefona. Uz to, radeći na MagicOS 8.0.1, HONOR uređaji dolaze s Magic Portalom i Magic Capsule temeljenim na namjerama, redefinirajući interakcije između ljudi i uređaja kako bi korisnicima ponudili optimalnu pogodnost.

Cijena i dostupnost

Najtanji preklopni telefon na svijetu HONOR Magic V3 dostupan je kod ovlaštenih HONOR prodajnih partnera u elegantnoj crnoj boji.

HONOR 200 Pro dolazi u crnoj i mjesečevo bijeloj boji, a u tijeku je posebna ponuda u kojoj kupci uz kupnju ovog pametnog telefona na poklon dobivaju HONOR Pad X8a tablet, koji olakšava obavljanje zadataka i povećava svakodnevnu produktivnost. Posebna ponuda traje do 31. listopada 2024. ili do isteka zaliha, a više informacija o istoj možete pronaći na HONOR web stranici https://honor-registracija.hr/.

Pratite HONOR na HONOR online: https://www.honor.com/hr/

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska

1 Google i Android zaštitni su znakovi tvrtke Google LLC.

CONVERSATION