F It doesn’t matter where you’re going – it’s who you have beside you - Totally Glamourous

It doesn’t matter where you’re going – it’s who you have beside you

 


Posebne trenutke u životu često povezujemo ne samo s jedinstvenim ljudima, već i s prepoznatljivim mirisom – miris koji trebamo osjetiti samo jednom da bismo odmah uronili u sjećanja. S novim mirisima za žene i muškarce s.Oliver LIFE TIME, pričamo priče koje pišemo zajedno s našim voljenima. Podsjećaju nas gdje život počinje i ljubav nikada ne završava: u obitelji. Ovi posebni mirisi posvećeni su mjestu gdje ljubav i kaos idu ruku pod ruku i gdje se naše srce uvijek osjeća kao kod kuće. Veganska kolekcija mirisa od sada je dostupna u trgovinama i obećava uhvatiti osjećaj doma i povezanosti na poseban način. 

Ženski miris: s.Oliver LIFE TIME ­ ­ 
Ženska kompozicija je cvjetno-voćni miris koji se temelji na ljupkom cvjetnom buketu od čiste ruže, magnolije, božura i irisa, osvježen svježim, voćnim notama kruške i lubenice. Drvenasta bazna nota sandalovine u kombinaciji s bijelim mošusom daje mirisu ugodnu toplinu.

Muški miris: s.Oliver LIFE TIME ­ ­ 
Svježe i moderne note grejpa, limuna i svježih začina, kombinirane s aromatičnim notama lavande, bude osjetila s osjećajem osvježenja u ovoj drvenasto-aromatičnoj muškoj kompoziciji. Ove toplo-hladne gornje note kontrastiraju s toplim, umirujućim notama cedrovine i čempresa u srcu mirisa. Bazne note sandalovine, dubokog ambra i kašmirskog drva dovršavaju umirujuću facetu mirisa, poput topline druge ruke u našoj.

CONVERSATION