F Muški mirisi koje i žene obožavaju: L'Erbolario – savršena nota za svakog muškarca - Totally Glamourous

Muški mirisi koje i žene obožavaju: L'Erbolario – savršena nota za svakog muškarca

 

L’Erbolario mirisi su poznati po svojoj sofisticiranosti i suptilnosti, čineći ih savršenim izborom za jesenske dane

Svi volimo kada muškarci oko nas mirišu zavodljivo i elegantno (barem za nas). Bilo da je riječ o svakodnevnim trenucima ili posebnim prigodama, miris može biti neodoljiva točka koja naglašava osobnost. S dugogodišnjom tradicijom u stvaranju prirodnih i sofisticiranih mirisnih kompozicija, donosimo vam kolekciju L'Erbolario muških mirisa koje žene jednostavno obožavaju.

Muški mirisi koje žene ne mogu zaboraviti

Ginepro Nero

Parfem obogaćen notama smrekinih bobica, gorke naranče, elema, cedrovine i sumatrin benzoina, svojim sastojcima daje energiju. Muževan miris, hrabar i odlučan, idealan za svakodnevno nanošenje. Idealan za muškarce koji žele ostaviti trajni dojam.

Baobab

Inspiriran moćnim afričkim stablom, ovaj miris donosi duboku, zemljanu notu koja simbolizira snagu i postojanost. Otvara se osvježavajućim, citrusnim visokim notama, prelazi u dubinu suhih, morskih nota i završava s aromatičnom, drvenastom baznom notom. Njegov bogat, prirodni miris čini ga savršenim za muškarce koji traže autentičnost i jednostavnu eleganciju.

Ebano

Accordo di Ebano svojom tamnom bojom i vrhunskom elegancijom, ebanovinom kao simbolom vatre, energije i snage, odiše neodoljivim šarmom. Najpoznatije vjerovanje tvrdi da ebanovina štiti od straha zbog čega su se dugo vremena od ovog drveta pravile kolijevke. Vjeruje se da su indijski kraljevi pili iz čašica izrađenih od ebanovine budući da su drvo smatrali toliko čistim da ih može zaštititi od bilo kakvog otrova. Tajanstvena privlačnost ebanovine krije se upravo u ovom živahnom i neodoljivom novom parfemu za muškarce. Osjetite zavodljivost citrusnih i drvenastih nota grejpa, mandarine, ebanovine, crnog papra, elemije i labdanuma.

Miris za nju i njega

Melograno

L’Erbolario Melograno energični citrusno, voćni mirisni novitet, koji uz naglaske ružičastog papra i slatke i kisele naznake nara i crvenog ribizla u srednjim notama čini nosioca ovog parfema jednostavno neodoljivom, pomalo misterioznom.

Notte a Tangeri

Mističan miris koji budi maštu i odvodi vas u noći Tangerija. Od svježih, citrusnih nota koje otvaraju parfem, do zaokruženijih, jantarnih naglasaka, njegov nas miris prenosi u živopisnu, ali tajanstvenu atmosferu toplih, zvjezdanih noći u gradu. Idealan za muškarce s naglašenim duhom za istraživanje.

Osvajaju i srca i osjetila

Svaki od ovih mirisa stvoren je kako bi naglasio jedinstven karakter muškarca, istovremeno osvajajući ženska srca. Ostavimo ljubomoru po strani, jer L'Erbolario muški mirisi nude sofisticiranost, prirodne esencije i eleganciju koja mami poglede, ali i osjetila.

S L’Erbolario mirisima ne možete pogriješit, oni su idealan poklon, bilo da se radi o rođendanu ili da već razmišljate o božićnim poklonima. Sve L'Erbolario proizvode odaberite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda te na Pharmeria online platformi.

CONVERSATION