F Ove sezone kombinirajte stil i udobnost uz Guess - Totally Glamourous

Ove sezone kombinirajte stil i udobnost uz Guess

Kako temperature padaju i dani postaju sve hladniji, vrijeme je da započnemo razmišljati o slojevitom odijevanju. Jesen i zima donose priliku da osvježimo svoju garderobu s kvalitetnim komadima koji su istovremeno funkcionalni i elegantni. Guess u svojoj novoj kolekciji nudi izbor sofisticiranih kaputa, bundica i jakni, savršenih za sve prilike – bilo da tražite nešto ženstveno i profinjeno ili urbano. Ovi komadi osiguravaju da ostanete u trendu, a istovremeno zrače elegancijom koju možete nositi iz sezone u sezonu.

U novoj kolekciji ističe se plavi karirani kaput koji će podići cijelu kombinaciju na višu razinu. Idealno ga je odabrati za poslovne kombinacije i možete ga spojiti s pletenom suknjom i jednostavnom majicom ili košuljom. Visoke crne čizme na petu i decentna Guess torba sa zlatnim detaljem upotpunjuju ovaj sofisticirani izgled i daju mu dozu ženstvenosti.

Da je karirano uvijek in dokazuje i predimenzionirani kaput s umjetnim krznom oko vrata koji unosi dodatnu teksturu i toplinu u svaki outfit. Kombinirajte elegantnu dolčevitu s pencil suknjom za profinjeni look, a bordo boja je must have ove sezone pa možete odabrati i torbu u istoj nijansi.Za one koji preferiraju ležerniji, ali istovremeno moderan izgled, Guess nudi efektne bunde i jakne koje dodaju dozu urbanosti u svakodnevne kombinacije. Crne biker gležnjače idealne su za svakodnevne obaveze, a uz efektnu bundu postići ćete savršenu ravnotežu između komfora i stila.

Ako se usudite izaći iz zone komfora odaberite Guess jaknu s printom koja unosi dinamiku u vaš outfit. Uparena s crnim čizmama i torbicom, ovaj look savršen je za one koji žele ostaviti upečatljiv dojam, a istovremeno uživati u udobnosti i praktičnosti.

 

Ove sezone Guess donosi kolekciju koja će zadovoljiti sve modne preferencije, bilo da tražite nešto klasično i elegantno ili moderno i hrabro. Pronađite svoje favorite u Guess, Guess Accessories, Fashion&Friends store-u ili online na https://www.fashionandfriends.com/hr

CONVERSATION